Friskolerne og Coronavirus - COVID-19

Grundet COVID-19 har alle skoler være lukket ned siden uge 12.

Vi er nu i den anden fase af den kontrollerede, gradvise genåbning af Danmark, hvor elever fra 6. - 10. klasse (+ klubtilbud) kan komme tilbage i skole fra den 18. maj.

Det er besluttet, at afgangseksamen i år bliver aflyst grundet de særlige tilstande, og årskarakterer bliver ophøjet til eksamenskarakteren.

Læs -

Du finder herunder information og vejledningsskrivelser, som er sendt til medlemsskoler af hhv. FRISKOLERNE og relevante myndigheder gennem hele Corona-perioden.

Dansk Friskoleforening kan IKKE rådgive i sundhedsfaglige spørgsmål. Konsulenterne i Friskolernes Hus kan udelukkende henvise til de relevante myndigheders anbefalinger samt nye love og bekendtgørelser på området.

Orienteringsskrivelser fra UVM samt øvrige myndigheder
Orienteringsskrivelser fra Dansk Friskoleforening

For løbende nyt om coronavirus