fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Friskolerne og Coronavirus - COVID-19

COVID-19

Grundet COVID-19 har alle skoler være lukket ned siden uge 12. 

Vi er nu i den anden fase af den kontrollerede, gradvise genåbning af Danmark, hvor elever fra 6. - 10. klasse (+ klubtilbud) kan komme tilbage i skole fra den 18. maj. 

Det er besluttet, at afgangseksamen i år bliver aflyst grundet de særlige tilstande, og årskarakterer bliver ophøjet til eksamenskarakteren.

Læs -

Du finder herunder information og vejledningsskrivelser, som er sendt til medlemsskoler af hhv. FRISKOLERNE og relevante myndigheder gennem hele Corona-perioden.

Dansk Friskoleforening kan IKKE rådgive i sundhedsfaglige spørgsmål. Konsulenterne i Friskolernes Hus kan udelukkende henvise til de relevante myndigheders anbefalinger samt nye love og bekendtgørelser på området.
 


Orienteringsskrivelser fra UVM samt øvrige myndigheder
Orienteringsskrivelser fra Dansk Friskoleforening

For løbende nyt om coronavirus

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12