fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Aktuelle samarbejder

Internationale samarbejder - lige nu

Friskoler søges til online samarbejde med Europæiske skoler
FRISKOLERNE søger friskoler, der ønsker at deltage i online-samarbejde med skoler fra hele Europa startende fra september 2019.

Flere end 60 skoler fra 20 europæiske lande har tilmeldt sig aktiviteterne, som er igangsat af FRISKOLERNE. Der er tre aktiviteter tilpasset henholdsvis indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

Online billeder og historier viser forskelle og ligheder mellem børn
Det personlige møde mellem jævnaldrende elever er der, hvor kulturmøder har størst udbytte for deltagerne, men online samarbejde er godt til at give eleverne en forståelse for jævnaldrende børns interesser, familiemønstre, hobbyer med mere. Herved danner det enkelte barn, via billeder og små historier, en forståelse for forskelle og ligheder og ikke mindst, danner de sig billeder af børn i andre lande.

For udskolingseleverne drejer det sig hovedsageligt om at give eleverne en forståelse for, at udfordringer i et land kan være anderledes i et andet. På den måde oplever eleverne, at de kan være mere enige med en elev fra Spanien eller Litauen end med egne klassekammerater.

Læs mere her


Interesseret i andre projekter?

Kontakt international konsulent i Dansk Friskoleforening, Jakob Clausager Jensen, for at høre hvad du ellers kan lave med dine elever i ind- og udland.

info
KONTAKT DANSK FRISKOLEFORENINGS INTERNATIONALE KONSULENT
Ring til Friskolernes Hus
22361153
Jakob Clausager Jensen
Skriv til mig
jcj(at)friskolerne.dk

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12