fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ådalskolen, Fangel Friskole søger 2 fuldtidsansatte lærere

2 af vores fastansatte lærere har fået nye, spændende udfordringer, og vi søger derfor 2 dygtige dansk- og sproglærere til vores overbygningsklasser. Der hører klasselærerfunktion med til begge stillinger.
Brænder du for god undervisning og har stor lyst til at være lærer på en friskole? Ønsker du at være en aktiv del af en udviklingsorienteret skole med respekt for skolens rødder, og kan du se dig selv i skolens visionstræ med fokus på læring, bevægelse og fællesskab? Så er chancen her nu.

Du kan, udover dansk og engelsk eller tysk, måske også byde ind på billedkunst, idræt eller noget helt tredje. Du vil indgå i spændende fag- og emneuger samt lejrskoler i tæt samarbejde med dine kollegaer.
Vi forventer, du kan anvende IT og medier.

Du får gode og positive kolleger, en arbejdsplads, hvor vi kender hinanden og løfter i flok samt et tæt samarbejde med kolleger, elever og forældre. Endvidere er der kort vej til at gennemføre gode ideer.

Fortæl gerne om, hvad du i øvrigt er optaget af. Vi ser frem til at høre fra dig!

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved henvendelse pr. mail til skoleleder Lone Binzer, lb(at)aada.dk eller viceskoleleder Bo Busk, bb(at)aada.dk.

Ansøgning med relevante bilag (i samlet pdf.fil) sendes til Ådalskolen, Fangel Friskole, mail: lb(at)aada.dk. Mærk ansøgningen 'Lærerstilling'. På grund af sommerferie forventer vi at afholde samtaler 28. og 29. juli. Ansøgningsfrist 25. juli 2021.

Ansættelse sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Stillingen er ledig pr. 1. august eller efter nærmere aftale.

Ådalskolen er en Grundtvig-Koldsk Friskole med ca. 230 elever. Skolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873 og har 27 fastansatte medarbejdere.  Mere info: www.aada.dk

 

Kontaktinformation:

Ådalskolen, Fangel Friskole
Brogårdsvej 75, Fangel
5260 Odense S
 


Tilføjet:

24. juni 2021


Ansøgningsfrist:

25. juli 2021
 

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12