Afdelingsleder til Friskolen Ubby søges

Vi er gode til at gøre hinanden bedre, vil du være med til at gøre os endnu bedre?

Vi udvider vores ledelsesteam på Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby og søger derfor en værdistærk friskole-afdelingsleder pr. 1. marts 2022 (eller hurtigst mulig).

Brænder du for friskole-tanken, kan du lide at facilitere og implementere udviklings-tiltag og kan du se dig selv i vores værdigrundlag, vision og mission, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for:

• Personale- og pædagogisk ledelse
  • Udvikling af friskolen og sfo’en i tæt samarbejde med ledelsesteamet, lærerne, pædagoger, det øvrige personale og bestyrelsen
  • Nysgerrighed i forhold til anderledes tilgang til undervisning.

Vi har følgende forventninger til dig:

• Ledelseserfaring eller lyst til at udvikle sig den vej
  • Bindeled/tovholder til PPR, kommune osv.
  • At du har fokus på trivsel og samarbejde gerne med et strejf af humor
  • At du kommunikerer tydeligt, anerkendende og tillidsfuldt
  • God konfliktløser, også i de svære forældresamtaler
  • Visionær person, som er klar til at flytte grænser
  • At du kan identificere dig med skolens værdigrundlag og børne-/menneskesyn
  • At du er et rummeligt og lyttende menneske med sans for såvel tradition som fornyelse

Det vi kan tilbyde:

En spændende stilling, hvor du har stor mulighed for at sætte dit aftryk.

I stillingen vil der være lidt undervisning.

En skole i stadig udvikling og dette ville du skulle være en del af sammen med den resterende ledelse og skolens medarbejdere.

Friskolen Ubby er en velfungerende grundtvig-koldsk friskole i udvikling. hvor anerkendende tilgang, forpligtende fællesskab, fortælling og morgensang er vigtige elementer i vores hverdag.

Vi er en ét-sporet friskole, hvor alle kender alle. Vi gør alt for at skabe en spændende skoledag i et trygt og udviklende læringsmiljø, hvor alle børn styrkes i troen på egne muligheder. Faglighed og kreativitet går hånd i hånd, og vi tror på, at afvekslende tilgange til undervisning skaber lyst til læring.

Læs mere om Friskolen: www.friskolenubby.dk

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker at besøge skolen, kan du kontakte forstander Esben Lambreth på tlf. 21617203 eller viceforstander Mette Holten på tlf. 61337050.

Ansøgningsfristen er den 30. januar 2022 og sendes på mail til: forstander(at)ubby.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler m.v. af 16. april 2019.

Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY tager persondatasikkerhed alvorligt. Se vores persondatapolitik her

Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby
Hovedgaden 8, Ubby