fjern søgeboks

Bogholder/regnskabsfører

Med ansættelse fra 1. august 2024 eller før, søger vi en bogholder/regnskabsfører, der kan varetage skolens økonomifunktioner og andre administrative opgaver i vores administration.

Vores kommende bogholder/regnskabsfører vil komme til at spille en central rolle i administrationen og agere som økonomisk rygrad på vores skole.

De primære opgaver vil være alt omkring forældrebetaling, elevindberetning og statstilskud, debitorer/kreditorer, den generelle bogføring, hele lønadministrationen samt vedligeholdelse af anlægskartotek og opfølgning på vores økonomiske aftaler.

Derudover indeholder stillingen opgaver ifm. budgettering og budgetopfølgning i samarbejde med forstanderen og et tæt samarbejde med revisionen omkring udarbejdelse af årsrapporten.

Udover økonomifunktionen indeholder stillingen også opgaver som telefonbesvarelse, elevregistrering, deltagelse i møder og andre administrative opgaver. Alt dette foregår i tæt samarbejde med Heidi, der også sidder på kontoret og bliver den nærmeste kollega.

Det daglige arbejde kommer til at foregå i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse i en travl og varieret hverdag. Derfor er det vigtigt, at vores kommende kollega kan trives med  mange afbrydelse, have mange bolde i luften og samtidig arbejde struktureret og omhyggeligt.

I ansættelse af en bogholder/regnskabsfører vil vi prioritere et kendskab til skoleøkonomi – herunder taxametertilskud, statistik, indberetninger, tilskudsbreve mv. Et kendskab til programmerne Komit, Viggo og Digiflow og erfaring fra efterskoleverdenen – eller den frie skoleverden i øvrigt – vil være en fordel.

Stillingen er på 25 ugentlige timer – primært i tidsrummet mellem 9.00 og 14.00, men andre tider kan aftales. Løn efter kvalifikationer indenfor statens lønramme.

Ansøgninger sendes på mail til mail(at)hoptrupefterskole.dk. Ansøgning sendes som én samlet PDF-fil og i emnefeltet skrives ”Ansøgning BO”. Sidste ansøgningsfrist er den 3. juni. Samtaler forventes afholdt i samme uge.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til forstander Ken Petersen på tlf. 23647222 eller på kp(at)hoptrupefterskole.dk.

Hoptrup Efterskole står med en skarp profil inden for scenekunst i efterskolelandskabet. Igennem de sidste 18 år har vi udviklet et kreativt og seriøst undervisningsmiljø, hvor der er plads til fordybelse og hvor ambitionerne – både inden for det scenekunstneriske og inden for de boglige fag – er høje.

Kontaktinformation:

Hoptrup Efterskole
Hoptrup Hovedgade 11
6100 HaderslevTilføjet:
13. maj 2024


Ansøgningsfrist:
3. juni 2024

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12