Bogholder/regnskabsfører

Med ansættelse fra 1. august 2024 eller før, søger vi en bogholder/regnskabsfører, der kan varetage skolens økonomifunktioner og andre administrative opgaver i vores administration.

Vores kommende bogholder/regnskabsfører vil komme til at spille en central rolle i administrationen og agere som økonomisk rygrad på vores skole.

De primære opgaver vil være alt omkring forældrebetaling, elevindberetning og statstilskud, debitorer/kreditorer, den generelle bogføring, hele lønadministrationen samt vedligeholdelse af anlægskartotek og opfølgning på vores økonomiske aftaler.

Derudover indeholder stillingen opgaver ifm. budgettering og budgetopfølgning i samarbejde med forstanderen og et tæt samarbejde med revisionen omkring udarbejdelse af årsrapporten.

Udover økonomifunktionen indeholder stillingen også opgaver som telefonbesvarelse, elevregistrering, deltagelse i møder og andre administrative opgaver. Alt dette foregår i tæt samarbejde med Heidi, der også sidder på kontoret og bliver den nærmeste kollega.

Det daglige arbejde kommer til at foregå i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse i en travl og varieret hverdag. Derfor er det vigtigt, at vores kommende kollega kan trives med  mange afbrydelse, have mange bolde i luften og samtidig arbejde struktureret og omhyggeligt.

I ansættelse af en bogholder/regnskabsfører vil vi prioritere et kendskab til skoleøkonomi – herunder taxametertilskud, statistik, indberetninger, tilskudsbreve mv. Et kendskab til programmerne Komit, Viggo og Digiflow og erfaring fra efterskoleverdenen – eller den frie skoleverden i øvrigt – vil være en fordel.

Stillingen er på 25 ugentlige timer – primært i tidsrummet mellem 9.00 og 14.00, men andre tider kan aftales. Løn efter kvalifikationer indenfor statens lønramme.

Ansøgninger sendes på mail til mail(at)hoptrupefterskole.dk. Ansøgning sendes som én samlet PDF-fil og i emnefeltet skrives ”Ansøgning BO”. Sidste ansøgningsfrist er den 3. juni. Samtaler forventes afholdt i samme uge.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til forstander Ken Petersen på tlf. 23647222 eller på kp(at)hoptrupefterskole.dk.

Hoptrup Efterskole står med en skarp profil inden for scenekunst i efterskolelandskabet. Igennem de sidste 18 år har vi udviklet et kreativt og seriøst undervisningsmiljø, hvor der er plads til fordybelse og hvor ambitionerne – både inden for det scenekunstneriske og inden for de boglige fag – er høje.

Hoptrup Efterskole
Hoptrup Hovedgade 11