Er du vores nye dansklærer?

Faarevejle Friskole, der er beliggende på Lammefjorden i det smukke Odsherred, søger en dansklærer og klasselærer på fuld tid til vores 6. klasse.
Der er mulighed for lidt nedsat tid (evt. en ugentlig fridag), hvis du ønsker det.

Der er 20 elever i vores dejlige 6. klasse.

Fællesskab, humor og den gode fortælling er pejlemærker på skolen, hvor der også er plads til både krop, hjerne og hjerte i hverdagen.

Tiltrædelse: 1. januar 2023.

Vi søger en uddannet lærer der:

• Vil være en del af mellemtrinnet og overbygningen - og samtidig lægger vægt på samarbejdet med skolens øvrige lærere.
  • Brænder for at undervise i dansk på mellemtrinnet og også gerne i overbygningen.
  • Er i besiddelse af en naturlig autoritet, faglig kreativitet og nysgerrighed.
  • Er rummelig og omsorgsfuld, med jordforbindelsen i orden.
  • Kan udfolde sig i et miljø, hvor ugerne ofte er forskellige - hen over året.
  • Kan du også undervise i kulturfag (samfundsfag, religion og historie), natur/teknik eller idræt er det en fordel, men det er absolut ikke noget krav.

For yderligere oplysninger om stillingen:
Kontakt friskoleleder, Bent Søholt Rasmussen på mobil: 4022 7375.
Ansøgning med relevante bilag sendes til: ansoegning(at)ffeonline.dk, att. Bent Søholt Rasmussen.
Ansøgningsfrist: 5. december 2022. Samtaler forventes gennemført i uge 50.
Løn og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Faarevejle Fri- og Efterskole
Skjoldsvej 5