Ferritslev Friskole søger 2 engagerede friskolelærere og en årsvikar fra den 1. august 2022

Fysik-kemi, biologi, geografi, håndværk og design, tysk og idræt i udskolingen.

Dansk, billedkunst, musik og engelsk på mellemtrinnet.

Alt afhængig af fagkombinationen vil beskæftigelsesgraden i alle tre stillinger være i mellem 80 - 100%

Ferritslev Friskole er en gammel traditionsrig Grundtvig-Koldsk friskole, som blev oprettet i 1859 og er dermed blandt de ældste i landet. Fortællinger om livet, fællessang og det forpligtende fællesskab er stadig en væsentlig del af vores hverdag. Vi fastholder at de boglige og de praktisk musiske fag vægtes lige højt, da begge dele er en vigtig del af børnenes dannelse.

Vi ønsker at skabe en rød tråd gennem barnets liv og dagligdag, hvorfor vi også har børnehave, SFO samt en Børnehøjskole.

Ca. 210 børn og unge samt 30 medarbejdere har deres daglige gang på Ferritslev Friskole, heriblandt ca. 30 børn i vores børnehave, Børnehuset Fuglereden.

Vi søger nye kollegaer, som vil være en del af vores store fællesskab, som skabes gennem aktiviteter på tværs af årgange og afdelinger i huset. Åbenhed, glæde og nærhed er naturlige ting i vores hverdag, hvilket også er med til at styrke samarbejdet med en meget engageret forældrekreds.

Forventninger:

Vi forventer at du er uddannet enten på Den Frie Lærerskole, Lærerseminariet eller lign. som sikrer du har en faglig viden og kan vise en faglig glæde i de fag du underviser i. Du skal have lyst den pædagogiske udvikling på skolen og turde sætte dig selv og dine fag i spil, så vi kollegaer aldrig er tvivl om, hvem du er og hvad du står for. Du vil holde morgensang og fortælling, fordi det betyder noget for dig.

Fysik og kemi i udskolingen. Vi ønsker en lærer som vil bidrage til et eksperimenterende og fagligt stærkt undervisningsmiljø blandt skolens ældste elever. Kan du også undervise i biolog og geografi er det en fordel i forbindelse med naturfagsprøven, som vi forventer du har erfaring med.

Håndværk og Design. Vi ønsker en lærer, som kan inspirere elever og kollegaer til at være en del at et kreativt miljø, hvor der er plads til forundring og fordybelse. Vi forventer du har undervisningserfaring i faget og har forberedt 8. klasse til den afsluttende prøve.  Kan du undervise i billedkunst og andre kreative fag/emner på mellemtrinnet vil det være en fordel.

Dansk på mellemtrinnet. Vi ønsker en lærer, der har erfaring med klasselærerfunktionen og det tætte forældresamarbejde. Vi forventer, at du i din undervisning er i stand til at tilgå det faglige stof fra flere vinkler, så eleverne også oplever det sanselige i et meget bogligt fag.

Støttelærer / undervisning i dansk som 2. sprog. Hvis du har erfaring inden for støttelærerfunktionen eller undervisning i dansk som 2. sprog, så skriv gerne lidt om det, da der i en af stillinger vil være timer som støttelærer.

Som en del af din fagkombination kan fagene musik og engelsk på især mellemtrinnet og tysk og idræt i udskolingen være et plus. Brænder du for at undervise i klaver og sang i vores Børnehøjskole, så skriv det endeligt i din ansøgning.

Har du lyst:
Og er du villig til at investere tid og kræfter i at blive en del af Ferritslev Friskoles personalegruppe, som alle er engagerede i skolens dagligdag og værdigrundlag, så skal du søge stillingen.

Det praktiske:
Ansøgning og eventuelle bilag sendes til ansoeg(at)ferfri.dk og skal være os i hænde senest den 7. juni 2022 Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet.

Yderligere oplysninger om skolen eller stillingen kan fås ved henvendelse til skolens leder Henriette Mønsted på telefon 25 75 96 56 eller skolens viceleder  Gitte Stenum på telefon 26 83 11 91. Som friskole forventer vi at du aftaler tid for en rundvisning på skolen. Skolens hjemmeside er www.ferfri.dk Vi forventer at afholde samtaler den 13. juni efter kl. 13.00

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ferritslev Friskole
Lundsbjergvej 42