Forretningsfører/efterskolesekretær søges 1. august 2022 eller tidligere

Genopslag

Vrigsted Efterskole

Vores dygtige sekretær går på efterløn. Vi søger derfor pr. 1. august 2022 eller snarest en sekretær til Vrigsted Efterskole, som har lyst til at bruge sin allround faglighed i omgangen med unge mennesker og engagerede kolleger. Kontoret er vores ”ansigt udad til” - den første som forældre og andre får i tale, derfor er din imødekommenhed og indlevelsesevne vigtig.

Af arbejdsopgaver vi ønsker varetaget kan i øvrigt nævnes: Løn- og bogføring, forberedelse af regnskabsmaterialet til revisor, ansøgning/indberetning af fleksjobydelse, barselsfond og dagpenge mv.

I forhold til eleverne er du behjælpelig med bustider til og fra Vrigsted Efterskole, bestiller lægetider og andre praktiske ting. Du er samtidig den person, eleverne om morgenen melder sig syg til.

Du deltager i medarbejdermøderne, skriver referat heraf og er i det hele taget en vigtig og central person på skolen. Du vil også deltage i møder med skolens bestyrelse og tage referat. Du vil være i tæt samarbejde med skolens ledelse og en sekretærkollega på deltid.

Vi bruger Komit - et regnskabs- og bogføringsprogram udviklet til de frie skoler inkl. elektronisk fakturahåndtering og brugerflader til flere offentlige platforme.

Stillingen er på fuld. Løn aftales i forhold til kvalifikationer.

Ansøgningsfrist onsdag d. 18. maj, som sendes til skolens forstander Kirsten Weile på kirsten.weile(at)vrigsted-efterskole.dk. Samtaler afvikles mandag d. 23.maj.
Yderligere oplysninger på tlf. 21705504

Se øvrigt skolens hjemmeside: www.vrigsted-efterskole.dk

Vrigsted Efterskole er en ordblindeefterskole, der ligger mellem Vejle, Horsens og Juelsminde. Eleverne er normaltbegavede ordblinde unge og kommer fra hele landet. Skolen er oprettet i 1997.

Vrigsted Efterskole
Overvej 12