fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Forstander til Fenskær Efterskole

Da skolens nuværende forstander efter 18 år ønsker at gå på pension, søger Fenskær Efterskole pr. 1. februar 2023 eller snarest derefter ny forstander.

Fenskær Efterskole er en velrenommeret efterskole, som ligger i Nr. Nissum tæt på Lemvig.
Vi er en praktisk/musisk prøvefri specialefterskole for børn og unge med særlige behov, både personligt, socialt og fagligt.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte unges behov, interesser og potentiale.
Skolen har gode og veludstyrede værksteder.
 

Vi forventer
Vi forventer, at du som ny forstander har lyst og evne til at indgå i efterskolens mangesidede hverdag og være en udviklende leder for de forskellige arbejdsgrupper, der er på en efterskole.

Du har lyst til i samarbejde med bestyrelse og medarbejdere at drive og videreudvikle skolen på baggrund af skolens værdigrundlag.
Du ser muligheder, og du ønsker at gå forrest i en pædagogisk udvikling.
Du er både i stand til at “sætte bolde i spil” og sørge for, at de bliver grebet igen.

Du skal have kendskab og lyst til at arbejde med efterskolens lærings- og dannelsesprojekt. Ligeledes vil erfaring med eller interesse for specialundervisning og specialpædagogik være at foretrække.

Du kan se mulighederne og styrkerne i at videreudvikle det gode samarbejde med skolens mange forskellige samarbejdspartnere inden for både efterskoleverdenen og specialområdet.

Som leder, er det naturligt for dig at indgå i hele skolens hverdag. Vi forventer, at du ser alle medarbejdere som en ressource og er i stand til at sætte disse ressourcer i spil for både den enkelte medarbejder og på tværs af skolens medarbejdergrupper.

Du skal have en relevant lederuddannelse eller have lyst til at videreuddanne dig inden for ledelse.
 

Vi tilbyder
En skole med god elevsøgning. Der er 96 elever og 32 ansatte.

Skolen er på alle måder veldrevet. Vi har god økonomi, gode fysiske rammer samt dygtige og engagerede pædagogiske og teknisk/administrative medarbejdere.

På kontoret vil du blive bakket op af en medarbejdergruppe med stor erfaring, og du får en bestyrelse, der viser dig stor tillid og handlerum i den daglige ledelse.
Du vil få indflydelse på skolens videreudvikling og strategier.

Du kan forvente et spændende og udviklende lederjob på en skole med godt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold og engagement.

Der er mulighed for tjenestebolig på skolen. Det er ikke et krav at bo på efterskolen, men vi ønsker, at en kommende forstander bor i rimelig afstand til efterskolen.

Mere information og ansættelsesproces
For yderligere oplysninger om skolen og stillingen: www.fenskaer.dk.
Du er velkommen til at kontakte skolens bestyrelsesformand Tonni Jensen på tlf. 25351105 eller skolens viceforstander Helge Michno på tlf. 23934665. Her kan også træffes aftale om besøg og rundvisning på skolen.

Skolen skal modtage din ansøgning med relevante bilag på mail: helene(at)fenskaer.dk senest den 1. november 2022 kl. 12.00. I emnefeltet skrives “Ny forstander”.

Første ansættelsessamtale afholdes tirsdag den 15. november 2022, mens anden samtale afholdes tirsdag den 29. november 2022.

Ansættelse forventes den 1. februar 2023 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv. af 16. april 2019.

Url: https://fenskaer.dk/ledige-stillinger/vi-soeger-ny-forstander/

 

Kontaktinformation:

Fenskær Efterskole
Kollegievej 5b, Nr. Nissum
7620 Lemvig


Tilføjet:

6. september 2022


Ansøgningsfrist:

1. november 2022 kl. 12.00

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12