Forstander til Vrigsted Efterskole

Brænder du for ledelse og for at arbejde med læring for unge i 8., 9. og 10. klasse i et unikt efterskolemiljø? Synes du, det er spændende at stå i spidsen for et ambitiøst fællesskab, hvor du er med til at klæde de unge på til fremtiden?

Vrigsted Efterskole er en veletableret skole, som ligger i udkanten af Vrigsted by. Skolen er stærkt forankret i lokalområdet og nyder stor lokal opbakning. Vores forstander gennem 27 år går på pension og derfor søger vi en visionær forstander, der vil tage over.

Vrigsted Efterskole er en ordblindeefterskole med 111 elever og 27 kolleger i lærerstaben, administration og servicepersonale.

Vi søger en forstander med:

• anerkendende tilgang
  • ledelseserfaring
  • specialpædagogisk uddannelse - gerne ordblindeerfaring
  • kendskab til efterskoleverdenen
  • pædagogisk indsigt
  • der kan etablere samarbejde mellem alle personalegrupper
  • turde at skabe forandring og være vedholdende
  • flair for drift og økonomi

Vi kan tilbyde:

• et team med høj faglighed
  • et godt socialt fællesskab
  • engagerede, samarbejdende og forandringsparate medarbejdere
  • velfungerende faciliteter, som vi hele tiden arbejder på at optimere og udvikle

Ansættelsesvilkår er i henhold til organisationsaftalen for ledere.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Ole Lyse tlf.: 20615500. Besøg på skolen kan aftales med viceforstander Britta Brigsted tlf.: 23476933.

Ansøgningsfrist: 17. marts 2024.
Samtaler: afholdes 10. og 11. april 2024.
Tiltrædelse: 1. juni 2024.

ANSØG

Vrigsted Efterskole