Fremadstormende musikefterskole søger engageret kollega!

– er det dig?

På Baaring Efterskole går vi op i mennesker og personlighed. Har du lyst til at undervise musikglade elever i boglige fag som:

• Fysik/kemi
  • Naturfag
  • Spændende valgfag

Har du mod på at blive en del af et fremadstormende lærerteam?
– og sætte dit eget præg på undervisningen og efterskolelivet?

At være lærer på en efterskole er en livsstil!

Vi søger dig, der har faglighed, opfindsomhed og vilje til fornyelse - samtidig skal du ville gå den ekstra mil for at skabe et helt unikt år for vores fantastiske elever.

Vi er musikefterskolen, der vælges af elever med ambitioner indenfor musik, kreativitet og bæredygtighed, beliggende i hjertet af Danmark i de mest naturskønne omgivelser du kan forestille dig.

Arbejdet omfatter undervisning, tilsyn, rejser, forældresamarbejde, mm. - kort sagt et job som danner ramme om mennesker og giver høj personlig værdi.

Tjenestebolig på skolens område kan tilbydes men det er ikke et krav at du bor her.

Ansættelsesgrad er mellem 75 % og 100% - vi er fleksible hvis du er den rette medarbejder!

Om Baaring Efterskoles værdier:

Baaring Efterskole er en skole med en musisk/kunstnerisk profil, kombineret med kursusvirksomhed i form af uge- og dagskurser i ferierne – alt sammen hvilende på det bærende fundament bæredygtighed.
Baaring Efterskole vil i skolens undervisning og dagligdag skabe et musisk/kunstnerisk, innovativt og bæredygtigt miljø med rum til fordybelse, fællesskab og kreativitet.
Vi vil skabe et inkluderende frirum, hvor unge kan udvikle sig personligt, fagligt og kunstnerisk. Et ståsted i midten af Danmark hvor unge bliver inspirerede til at virkeliggøre idéer og drømme sammen med andre i en demokratisk, bæredygtig og kreativ verden lige midt i et lille aktivt lokalsamfund fuld af skaberkraft.

Det officielle:

Ansættelse pr. 1/1-2022 eller snarest herefter.

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Ansøgningsfrist 10/12 2021 kl. 12

Samtaler afholdes løbende.