Friskolelærer søges til Mellerup Friskole

Da vores gode kollega har fået nyt arbejde fra 1. februar, søger vi en engageret og dygtig lærer med tiltrædelse 1. marts eller hurtigst muligt. Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og matematik på mellemtrinnet og gerne kulturfag i overbygningen. Derudover skal du kunne dække et eller flere af følgende faglige områder:
Natur og udeskole, musik, drama, dans, fortælling eller madkundskab.

Lad os høre hvad du brænder for.

Mellerup Friskole er en grundtvig-koldsk friskole med gode rammer, dejlig natur, dygtige lærere, skønne børn og engagerede forældre. Vi er optagede af at lave en god og nærværende undervisning med høj faglighed, tryghed og trivsel samt iderigdom og kreativitet. Friskolen har et tæt samarbejde med Mellerup Efterskole og Naturbørnehus, hvilket bl.a. giver os adgang til gode faglokaler og musik og bevægelseslokaler. Alle tre institutioner bygger på fælles værdier, som handler om et godt liv i samskabelse med andre, ligeværdighed, frihed under ansvar, mangfoldighed og gensidig respekt.

Vi ønsker os en kollega der…

• brænder for at undervise og formidle
  • er fagligt dygtig og nysgerrig efter at undersøge forskellige læringsmetoder
  • er glad for at samarbejde med både kolleger og forældre
  • er god til at møde børnene og inddrage dem
  • er passioneret, humørfyldt, rar og fleksibel

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomster.

Hvis du har spørgsmål, er blevet nysgerrig eller har lyst til at se skolen, så er du velkommen til at tage kontakt til skoleleder Kirsten Svensmark Møller på 30 36 10 82. Du kan læse mere om skolen på https://mellerupfriskole.dk/ og https://www.facebook.com/mellerupfriskoleofficiel

Vi glæder os til at høre, hvad du har at byde på.

Ansøgningsfrist den 24. januar 2022.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 27. januar 2022.

Vi modtager din ansøgning med CV og relevante bilag på nedenstående link:

MellerupFriogEfterskole.reqruiting.com/job.aspx

Mellerup Fri- og Efterskole