Friskolelærer til tysk og engelsk – og meget gerne musik og idræt

Vi søger en engageret lærer, der har lyst til at indgå i vores velfungerende team af lærere i friskolen.

Du skal først og fremmest kunne undervise i tysk og engelsk – men musik og idræt er også højt på ønskesedlen. Kan du ovenikøbet byde ind med fx Cambridge Engelsk og en AKT-funktion, så er det rigtig godt. Lad os høre, hvad du brænder for.

Vi lægger vægt på…

• at vore elever i hele skoleforløbet får undervisning af høj faglig standard
  • at skole-hjemsamarbejdet er åbent og tillidsfuldt
  • at give eleverne et aktivt socialt medansvar
  • at skolen sigter på at bibringe eleverne en høj grad af livskvalitet
  • at fællesskabet også er en vigtig del af børnenes skolegang

Vi forventer selvfølgelig, at vores nye kollega er samarbejdsorienteret og fleksibel, fagligt og pædagogisk engageret, humørfyldt og dynamisk. Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdsmuligheder, fleksible mødetider, nyindrettede lærerarbejdspladser, velfungerende elever og engagerede forældre.

Stillingen er på 80-100% alt efter hvad du kan byde ind med, og er til besættelse pr. 1.3.2022

Din ansøgning må meget gerne indeholde relevante udtalelser og referencer. Vi modtager kun ansøgninger på vores ansøgningsportal, https://toemmerupfri.dk/job. Når du sender din ansøgning, vil du til alle sidst få mulighed for at svare på et videospørgsmål.

Ansøgningsfristen er søndag d. 23. januar 2022. Vi forventer at holde samtaler torsdag d. 27. januar om eftermiddagen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til viceskoleleder Pernille Thestrup, tlf. 25128230 - pt(at)tfe.dk eller forstander Lars Jacobsen, tlf. 40175180, lj(at)tfe.dk. Du er selvfølgelig meget velkommen til at besøge skolen, inden du sender din ansøgning. Læs i øvrigt meget mere om Tømmerup Friskole på vores website https://toemmerupfri.dk.

Tømmerup Friskole er en del af Tømmerup Fri- og Efterskole og Fribørnehave, der bygger på de Grundtvig-Koldske skoletanker. I friskolen er der 200 elever, 90 elever i efterskolen og i børnehaven er der 30 børn. Skolen er beliggende i en hyggelig landsby ca. 4 km. fra Kalundborg centrum.

Tømmerup Fri- og Efterskole og Fribørnehave
Andaksvej 19