FRISKOLEN HALD EGE SØGER EN MATETEMATIK- ENGELSK- OG IDRÆTSLÆRER

PR. 1. AUGUST  2024

Du får nu mulighed for at være en del af friskoleteamet på Hald Ege. Holder du af at være sammen med børn, elsker du dine fag og har du lyst til at indgå i et tæt, sprudlende og energisk samarbejde om netop det at lave friskole, så er dette måske lige netop noget for dig!

Vi søger først og fremmest en lærer, der kan varetage matematik, engelsk og idræt. Det vil primært være i overbygningen, men der kan også forekomme timer på mellemtrinnet. Det kan være en fordel, hvis du har erfaring med fodboldtræning fra foreninger eller lignende. Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

På friskolen har vi 215 elever fordelt på alle årgange fra 0 til 9. klasse. Vi er levende optaget af at forene faglighed, natur og idræt i en sund og alsidig hverdag for alle vores elever. Vi knytter os til den Grundtvig/Koldske friskoletradition.  Vi er en skole med tydelige værdier, vigtige traditioner og et stærkt fællesskab.

Friskolen er en del af et unikt og levende skolemiljø, der udover friskolen også består af Hald Ege Efterskole.

Læs mere på www.friskolenhaldege.dk.
Ansættelsesforhold i henhold til fællesoverenskomst med Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mette Junker på tlf. nr. 23492322.

Ansøgningsfrist er mandag den 3. juni 2024 kl. 12.00. Ansøgning, referencer og andre bilag sendes i en samlet PDF-fil til mail(at)friskolenhaldege.dk mrk. Ansøgning.

Bemærk, at samtalerne bliver afholdt tirsdag den 4. juni 2024 fra kl. 16.00.

Friskolen Hald Ege
Videbechs Alle 137