Hedegård Friskole – Fællesskabets skole – Søger ny skoleleder

Hedegård Friskole søger ny skoleleder, som tror på at fællesskabet er det grundlæggende bedste udgangspunkt- og nøglen til et succesfuldt ”vi”. Er du en tydelig og visionær leder, der sammen med bestyrelse, viceleder- og medarbejderteam kan drive og videreudvikle vores skønne friskole? Så er det måske dig, vi søger til at have det overordnede faglige, pædagogiske og administrative ansvar for vores skole og SFO.

Det tilbyder vi dig:

Hos os vil du møde en lokal skole, der har et professionelt arbejdsfællesskab med en uformel omgangstone. Vi sigter mod et højt fagligt niveau, men altid med udgangspunkt i det enkelte barns trivsel og dannelse. Skolen vægter fællesskab højt bl.a. gennem daglig fællessamling med sang, musik og fortælling.

Din profil:

• Du er den naturlige leder, har handlekraft og sørger for fremdrift i de initiativer, som søsættes. Du formår at give andre plads, så der sikres medindflydelse og ejerskab.
  • Dine organisatoriske, administrative og pædagogiske lederevner resulterer i en stabil og gennemskuelig planlægning. Du formår både at tegne de store linjer for skolen, men også at være en synlig del af skolens daglige fællesskab og liv.
  • Du er en imødekommende, empatisk og humoristisk person, som personale, børn og forældre er trygge ved. Du kan sikre og bidrage til et fortsat positivt arbejdsmiljø og skolefællesskab.
  • Du er en dygtig kommunikator på alle niveauer.
  • Du brænder for friskoletanken og har undervisningserfaring gerne fra friskole.
  • Du vil møde skolen med respekt over for allerede eksisterende strukturer og traditioner, men kan også bidrage med nye idéer.
  • Du evner at spille andre mennesker gode, og har en naturlig præference for uddelegering af ansvar og opgaver samt tager selv fat, når det er påkrævet.
  • Du kan medvirke til at gøre skolen synlig, nærværende og attraktiv i lokalsamfundet og bygge stærke relationer til det omgivende samfund.
  • Du har god økonomisk forståelse.
  • Du ønsker at indgå i et godt samarbejde med viceskoleleder/SFO-leder, skolebestyrelsen og ikke mindst skolehjem og trives i en flad organisation med en uformel omgangstone.

Om Hedegård Friskole:

Hedegård Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole, som har eksisteret siden 1961. Skolen har 0. til 8. klasse, med op til 18-20 elever pr. klasse, samt en SFO for 0.-3. klasse. Skolen er beliggende 2-3 km vest for Give og fremstår i dag som en skole, der både hviler på sit historiske grundlag og med en tidssvarende moderne, pædagogisk tilgang. Der er ca. 140 elever, 17 engagerede medarbejdere, en aktiv og velfungerende bestyrelse og støtteforening samt en sund økonomi.

Hedegård er et lille lokalsamfund, og det vægtes højt, at der er et godt samarbejde mellem skole og lokalsamfund. Flere af skolens bygninger er af ældre årgang, hvilket også er medvirkende til byggetanker. Skolen har mange gode udeområder og aktivitetsmuligheder; bevægelse og udeliv vægtes også højt på skolen. Se mere om skolen på www.hedegaard-friskole.dk

Få mere af vide:

Viceleder: Karin Rasmussen på telefon 61304200 eller e-mail kar(at)hedegaardfriskole.dk

Bestyrelsesformand: Lasse Hamer Hedeby på telefon 51925089 eller e-mail bestyrelse(at)hedegaard-friskole.dk

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ”Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansøgning:

Send din ansøgning, CV og relevante bilag i PDF til Lasse Hamer Hedeby på bestyrelse(at)hedegaard-friskole.dk mærket ”ansøgning”. Ansøgningsfrist 31. januar. Samtaler afvikles løbende og ansættelse kan derfor ske før ansøgningsfristen. Forventet tiltrædelse 1. april 2022.

Hedegård Friskole
Hedegårdvej 51