fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Hundige Lille Skole søger en skolepædagog

Vi søger en pædagog, der i samarbejde med børnehaveklasselederen kan være nøgleperson for nye børn og deres forældre, når de starter på Hundige Lille Skole i 0. klasse. Stillingen er på fuld tid, og du skal som skolepædagog primært være i 0. klasse samt varetage timer i morgen-SFO´en.  

På Hundige Lille Skole arbejder vi i to afdelinger (yngste-gruppe 0.-5. kl. og ældste-gruppe 6.-9. kl.), og du vil indgå i et spændende og professionelt læringsmiljø med engagerede kollegaer og i et tæt og forpligtende samarbejde med børnehaveklasselederen og yngste-gruppen.

Krav til skolepædagogen er følgende:

  • Du har viden omkring børnehaveklassen og indskolingsbørn, og du således har øje for, hvorledes konteksten kan ændres, så der arbejdes for at skabe relevante deltagelsesmuligheder for alle, således at alle børn har mulighed for at indgå i denne og være en del af læringsfællesskabet.
  • Du kan planlægge og udføre undervisningsforløb på egen hånd.
  • Du vægter relationsarbejdet højt. Vi behandler hinanden med værdighed og respekt og har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene.
  • Du evner at indgå i et forpligtende samarbejde med din kollegaer i 0. klasse og SFO´en, hvor du medvirker til at tage et kollektivt ansvar for børnenes læring, socialisering, dannelse og trivsel.
  • Du er ansvarlig, engageret, fleksibel og kan understøtte børnehaveklasselederen i undervisningen.
  • Du skal have hovedansvaret for vores førskolebørn hvert år fra april til juni.

Hundige Lille Skole er en velfunderet fri grundskole med maks. 24 elever i hver klasse. Du vil blive en del af en særdeles aktiv og engageret personalegruppe, der vægter et positivt læringssyn og et tillidsfuldt samarbejde. På hele skolen har vi tradition for at tage på årlige lejrskoler, ekskursioner, tværfaglig undervisning, udveksling og mange andre undervisningsaktiviteter, for at styrke den brede læring og for at styrke dannelsesperspektivet. Skolen har gode fysiske rammer og en sund økonomi.

Ansættelse sker pr. 1. marts 2023 i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe/børneattest ved ansættelse.

Ansøgningen sendes til skoleleder på LSH(at)HUNDIGE-LS.DK

Ansøgningsfristen er mandag den 2. januar 2023, kl. 12.00

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2, 2023.

Oplysninger om skolen, herunder skolens værdigrundlag, kan læses på www.hundige-ls.dk
For spørgsmål ang. stillingen kan skoleleder Lars Støchkel-Hinnum kontaktes på tlf.: 43974305 eller viceskoleleder Zitta Østergaard Møldrup på tlf.: 43974306.

 

Kontaktinformation:

Hundige Lille Skole
Hundige Bygade 10
2670 GreveTilføjet:

16. november 2022


Ansøgningsfrist:

2. januar 2023 kl. 12.00
 

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12