Køng søger leder!

Køng Idrætsfriskole og Idrætsvuggestue og Børnehave søger leder til at gå forrest i hele institutionen, og at fastholde visionen om børn i balance.

Kan du se dig selv i jobbet som frontfiguren, der kan stå ved siden af og bagved, og bliver du motiveret af at skabe et godt, socialt og lærende fællesskab for alle børn og unge fra 0-16 år? Brænder du for friskoleånd, positivt læringsmiljø, udeskole og udeliv? Køng har visionen, erfaringen og viljen - skal du udleve den sammen med os?

Vores dygtige leder har valgt at prioritere familien, og derfor søger vi nu en, som kan overtage stillingen.

Med altid dedikerede medarbejdere, en stærk bestyrelse og et stigende børnetal, tegner fremtiden lys. Det er derfor hovedopgaven for en ny leder at forsætte Køngs gode udvikling.

Som ny leder på Køng bliver du skoleleder på skolen, leder for - og samarbejdspartner med - daglig leder i vuggestuen/børnehaven. Der bliver et nært samarbejde med souschef, lærere, pædagoger og øvrige medarbejdere.

Køng består pt af 150 børn og 25 voksne.

På Køng er vores vision at skabe rummelige fællesskaber gennem Indflydelse – Tillid og Troværdighed. Har du det som os, glæder vi os til at læse din ansøgning.

En leder på Køng er:

• En, der kan opretholde Køng som en god arbejdsplads
  • En, der skaber tryghed for ansatte, forældre og børn
  • En, der både kan gå foran, ved siden af og bagved
  • En, der profilerer og synliggør Køng
  • En, der har lyst til at tage med på mariehønejagt på naturlegepladsen
  • En, hvis dør er åben, når hverdagen er svær eller fantastisk
  • En, der rummer børn og medarbejderes kreative indfald
  • En, der er en del af børnenes hverdag og giver kram første dag efter ferien
  • En, der kan forsætte det gode samarbejde mellem skole, vuggestue og børnehave

Erfaring med skoleledelse, skoleøkonomi og en pædagogisk baggrund vægtes højt.

Kontakt afdelingsleder Søren Enok Petersen på telefon 2384 6299 eller bestyrelsesformand Chiara Sofia på telefon 6019 4607 for at komme på rundvisning.

Vi modtager ansøgningen på: jobkoeng(at)gmail.com. Dato for ansøgninger: 29/11 kl. 12.

Samtaler afholdes løbende fra uge 48, med ansættelse hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

Køng Idrætsfriskole
Fåborgvej 15