Vi søger en engageret og motiveret efterskolelærer pr. 1. december 2020

Hjemly Idrætsefterskole er en skole i udvikling med et progressivt læringsmiljø og med et lærerteam, som spiller hinanden gode og får ting til at lykkes. Vil du være en del af holdet, så send os din ansøgning og CV som én samlet PDF.

Vi søger en fuldtids dansk- og engelsklærer som…

• Er faglig kompetent til at undervise i fagene dansk og engelsk.
  • Kan undervise i Cambridge Engelsk (IGCSE)
  • Har en anerkendende tilgang til eleverne.
  • Ser sig selv som holdspiller med fokus på team- og relationsarbejde.

Du vil indgå i et lærerteam, der lige som du, har lyst til at engagere sig i livet på en efterskole med både undervisning, tilsyn og samvær, og for hvem udvikling af elevens faglige, sociale, sportslige og personlige udvikling er i højsædet.

Du bliver en del af et lærerteam bestående af 25 kolleger, hvor vi alle har lyst til teamsamarbejde med dig omkring dine fag og vi arbejder formativt med eleverne omkring deres udvikling. Vi har 230 rigtigt sportsglade elever i 9. og 10. klasse.

Derudover vil du blive kontaktlærer for 10-12 elever, hvor den primære opgave består i at være sparringspartner for de unge.

Vil du vide mere om skolen - så læs på www.hjemly.dk og følg vores linjer på Facebook. For yderligere informationer, så ring eller skriv til skolens ledelse: Maria Have eller Brian Olsgaard Bastiansen. Tlf. 62 64 10 24.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til job(at)hjemly.dk

Ansøgningsfrist senest d. 27. oktober 2020 kl. 12.00.
Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag den 28. oktober.

Hjemly Fri- og Idrætsefterskole
Assensvej 154, Hillerslev