SALLING EFTERSKOLE SØGER NY FORSTANDER

Salling Efterskole søger en empatisk, tydelig og visionær forstander med tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Har du drive, hjerte og sjæltil at bære Salling Efterskole ind i fremtiden? Har du evnen og lysten til sammen med en engageret medarbejderstab at sætte retningen for en traditionsrig skole, dens personale og elever?

Verdens bedste arbejdsplads
Har du mod på at stå i spidsen for en almen efterskole, hvor fællesskab, medmenneskelighed og udvikling af det hele menneske er i fokus, så har vi drømmejobbet til dig. Jobbet indeholder store frihedsgrader både pædagogisk, praktisk og strategisk. Skolen har gode fysiske og læringsmæssige rammer for et godt efterskoleliv, og i 2018 blev skolen udvidet med nye undervisningslokaler.
På Salling Efterskole er der plads til nytænkning og udvikling. Samtidig har skolen formået at bibeholde de grundlæggende traditioner og den ”gamle ånd”, hvilket giver stedet ro og stabilitet. Vi tror på en skole, som er elevens andet hjem, og hvor hjælpsomhed, ansvarlighed, fællesskab og tolerance er nøgleord i hverdagen.

Er du vores nye leder i “Familien Salling”?
Som øverste leder har du ansvaret for at sikre et stærkt ledelsesteam, og udarbejde en langsigtet strategi sammen med bestyrelse og medarbejdere. Du har ansvaret for opgavefordeling, organisering samt for at videreføre og udvikle efterskolens pædagogiske praksis.

Du er skolens ansigt indad og udadtil, og derfor er du indstillet på at være synlig og nærværende på skolen. Vi ønsker, at du bosætter dig på skolens område eller inden for rimelig afstand for at understøtte skolens hjemlighed. Skolen stiller en forstanderbolig til rådighed. Du er klar til at være en del af ”Familien Salling” og kan se dig selv i stillingen mange år frem.

Forventninger
Du er:

• Handlekraftig, innovativ og uddelegerende med blik for at bringe medarbejdernes kompetencer i spil.
  • Strategisk tænkende.
  • Tydelig og klar i din kommunikation til alle målgrupper, og du forstår at samle personalet på tværs af alders- og faggrupper, og skabe fælles retning.
  • En holdspiller, som tør at gå forrest og evner at få alle med.
  • God til at formidle dine budskaber og du kan tegne skolen udadtil.

Du kan:

• Lede strategisk og på driftsniveau. Ledelseserfaring er ikke et must, men du har lyst til videre uddannelse.
  • Holde overblikket i skolens hverdag, og forholde dig konstruktivt og løsningsorienteret til pædagogiske, praktiske og strukturelle udfordringer.
  • Skabe netværk og synlighed både lokalt, nationalt og i efterskolelandskabet.

Du har:

• Pædagogisk- og/eller undervisningserfaring.
  • Sans for økonomi.
  • Kendskab til efterskoleverdenen.
  • Hjertet på rette sted.

Praktisk

Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler m.v. af 16. april 2019. Der er mulighed for at forhandle resultatløn med bestyrelsen ved opnåelse af fastsatte mål.

Har du spørgsmål eller interesse i en rundvisning ring eller SMS til bestyrelsesformand Henrik Søgaard Kristensen. tlf.: 22809280.

Ansøgning med CV, relevante bilag og referencer sendes senest d. 28/1-21 på mail: nyforstander(at)salling-efterskole.dk

Indledende samtaler: d. 10. + 11. februar

Om os:

Skolen er beliggende i Jebjerg ved Skive og er en grundtvigsk efterskole med 166 elever på 9. og 10. klassetrin og 32 ansatte.

Eleverne har boglig undervisning, fællesgymnastik, fællestime og kan vælge mellem otte forskellige linjefag. Skolen har en sund økonomi, en solid lokal opbakning og fejrer 100-års jubilæum i 2021.

www.salling-efterskole.dk​​​​​​​

Salling Efterskole
Nørreallé 1a, Jebjerg
7870 Roslev

14. december 2020

28. januar 2021

TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent her.