Brænder du for at være med til at udvikle en ny friskole med fokus på trivsel for den enkelte og respekt for det forpligtende fællesskab?

Vil du være med til at sætte et mærkbart aftryk på den kommende generation af børn og unge mellem Vejle og Fredericia? Kan du profilere områdets nyeste friskole, som et naturligt alternativ til de øvrige skoler? Brænder du for at gøre en ny skole attraktiv for elever, der ønsker nærvær og opmærksomhed fra motiverede og engagerede voksne? Så er det dig vi leder efter!

Munkebjerg Friskole er omgivet af skøn natur med skov, fjord og åbent land. Friskolen starter i august 2021 i lokaler med gode faciliteter, der overtages fra en afdeling af den lokale folkeskole. Friskolen ligger i Andkær, som er en landsby med et stærkt lokalt fællesskab, der bakker helhjertet op om skolens idé. I området er der et stort befolkningsmæssigt potentiale. Skolen bygger på det Grundtvig-Koldske menneskesyn og har fokus på livsduelighed, fællesskab og elevens aktive medleven i undervisningen. Skolen udbyder fra første år klasser på 0.-6. klassetrin og vil løbende udvide med ét klassetrin årligt frem til 9. klasse. Den kommunale børnehave på matriklen flytter ud af sine lokaler i 2023. Her oprettes en kombineret fribørnehave og -vuggestue i tilknytning til friskolen.

VI KAN BLANDT MEGET ANDET TILBYDE DIG

• Stor indflydelse på udarbejdelse af vores værdigrundlag
  • Stor frihed til ledelse og udvikling af praksis
  • Samarbejde med et meget aktivt lokalsamfund og en fantastisk bestyrelse
  • Muligheden for at tage del i undervisningen.

VI SER GERNE AT DU

• Har et stort hjerte for friskoletanken og kan omsætte den til konkret handling
  • Har flair for en inddragende og anerkendende ledelsesstil
  • Er struktureret med viljen og evnen til at varetage skolens økonomi og daglige drift
  • Trives med at gå forrest og være ansigt for skolen udadtil
  • Har relevant erfaring med undervisning og pædagogik
  • Har det gå-på-mod og de ambitioner som ledelse af en ny skole kræver.

Før skolestart kommer du til, i samarbejde med bestyrelsen, blandt andet at have ansvar for ansættelse af øvrigt personale samt profilering af skolen.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til mail@munkebjergfriskole.dk senest den 29. marts.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende som ansøgningerne modtages og frem til den 6. april.
Du opfordres til at tage kontakt til bestyrelsesformand Ane Friis Dahlhus på telefon 31 39 16 84 for spørgsmål og eventuelt en rundvisning på skolen. Vi vil meget gerne vise dig vores skole!

Tiltrædelse senest den 1. juli 2021 eller tidligere efter aftale. Stillingen er på fuld tid.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler m.v. af 16. april 2019.
Læs mere om Munkebjerg Friskoles værdigrundlag, støtteforening mm. på skolens hjemmeside:

www.munkebjergfriskole.dk

Munkebjerg Friskole