fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Vrigsted Efterskole

Søger lærer til dansk, engelsk, dans & gymnastik


Stillingen er på fuld tid med ansættelse pr. 1.oktober 2020.

Vi leder efter en, der brænder for efterskoleformen.
Vi søger en lærer pr. 1. oktober eller tidligere med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne. Du har hjertet på rette sted og brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til at dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Du skal undervise i dansk, engelsk, dans og gymnastik.
Det kan være, at du har erfaring i at undervise i dans og gymnastik eller fra foreningslivet.
Aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen selvfølgelig en vigtig del af jobbet sammen alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.
Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 111 elever og bliver en del af en energisk og engageret flok af 27 kolleger, der er ambitiøse, positive og udviklingsorienterede. Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale.
Vrigsted Efterskole er en ordblindeefterskole for elever i læse- og stave- og/eller matematikvanskeligheder i 8., 9. og 10. kl. Computere og håndholdt læseteknologi bruges som læse- og skriveværktøj for ordblinde, og læse- og skriveteknologi er integreret i alle fag og aktiviteter. Der er fokus på elevernes kommende ungdomsuddannelse, og vi samarbejder med mange uddannelsessteder.
Vi ser det som en styrke, at kolleger deltager i kurser og efteruddannelse, og synes, at vi har et spændende pædagogisk miljø i udvikling.
Skolens hverdag er præget af aktiviteter og læring, og vi har gode faciliteter.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Central Organisation. Se vores hjemmeside www.vrigsted-efterskole.dk
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Kirsten Weile på tlf. 21705504 eller viceforstander Britta Brigsted på tlf. 23476933.
Ansøgningsfrist 19. august 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 35.
Ansøgningen sendes elektronisk til kontoret(at)vrigsted-efterskole.dk, mærket ”ansøgning lærer”.

 

Kontaktinformation:

Vrigsted Efterskole
Overvej 12, Vrigsted
7140 Stouby


Tilføjet:

2. juli 2020


Ansøgningsfrist:

19. august 2020

info

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12