Ringe Fri- og Efterskole søger sekretær

Ringe Fri- og Efterskole søger fra 1. maj 2021 eller snarest derefter en sekretær på fuld tid.

Vi lægger stor vægt på at få en udadvendt og struktureret medarbejder, som er god til at byde velkommen gennem telefonrøret, pr. mail og ansigt-til-ansigt. Kendskab til friskoler og efterskoler er en fordel.

Vi ser gerne, at du har erfaring med sekretærarbejde fra tidligere ansættelser. Vi tilbyder et afvekslende og ansvarsfuldt job på en god arbejdsplads med højt til loftet, søde elever og gode kollegaer. På kontoret vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores forretningsfører, som står for skolens økonomi og varetager den daglige ledelse af administrationen.

Opgaven består hovedsagelig i:

• Telefon- og mailpasning
  • Elevadministration, herunder opkrævning af skolepenge
  • Sekretærbistand til ledelsen
  • Forefaldende kontorarbejde
  • Indtastningsopgaver

Dine kompetencer kunne være følgende:

• Bred erfaring med IT
  • Ordentlighed og blik for rettidig omhu
  • Selvstændighed og fleksibilitet
  • Integritet og evne til at operere i fortrolighed
  • Evnen til at bevare overblik, også når det går stærkt
  • Dygtig og præcis formidling både skriftligt og mundtligt

Ansøgningsfristen er den 18. april 2021

Skriv gerne i din ansøgning, hvis du har yderligere kvalifikationer, som vil kunne bidrage til skolens liv og dagligdag. Læs mere om skolen www.rfe.dk og www.ringefriskole.dk.
For yderligere information kontakt forstander Thomas Danielsen på mobil: 22 58 48 98 og friskoleleder Anne Helstrup på mobil: 22 28 02 30.
Send din ansøgning til job(at)rfe.dk som en samlet pdf. Samtalerne afholdes løbende.

Ringe Fri- og Efterskole
Rolighedsvej 25