Er du vores nye pædagog til vores 0. klasse og SFO?

Faarevejle Friskole søger en pædagog til 0. klasse (20 lektioner/uge), der i tæt samarbejde med børnehaveklasselederen vil varetage klassens daglige trivsel og undervisning.
Der vil være mulighed for, at du kan forestå undervisningen i 0. klasse i ca. 5 lektioner/uge.
Du vil samtidig være ansat som pædagog i vores SFO, Æblehuset, i ca. 12 timer ugentligt.
I maj og juni vil du være primær voksen i vores førskoleforløb, hvor opgaven er at tage godt imod den kommende 0. klasse.
Stillingen er en fuldtidsstilling, som følger skoleårets 200 skoledage.

Der er normalt 20 elever i vores 0. klasse, som har tilknyttet en fuldtids børnehaveklasseleder (25 lektioner/uge) samt dig i 20 lektioner/uge.
Tiltrædelse: 1. februar 2021.

Vi søger en uddannet pædagog (eller lærer) der:

• I samarbejde med skolens øvrige lærere, vil være en del af børnenes skoledag i 0. klasse – svarende til ca. 60% af ansættelsen.
  • Vil være en del af Æblehusets hverdag – svarende til ca. 40% af ansættelsen.
  • Er i besiddelse af en naturlig autoritet, faglig kreativitet og nysgerrighed.
  • Er rummelig og omsorgsfuld, med jordforbindelsen i orden.
  • Kan udfolde sig i et miljø, hvor ugerne ofte er forskellige - hen over året.
  • Har undervisningserfaring i matematik, sang og bevægelse for 0. klasse (ikke et krav, men en fordel).

Faarevejle Friskole er smukt beliggende i Odsherred. Fællesskab, humor og den gode fortælling er pejlemærker på skolen, hvor der også er plads til både krop, hjerne og hjerte i hverdagen.

For yderligere oplysninger om stillingen: Kontakt afd.leder for friskolen
Bent Søholt Rasmussen på telefon 40227375.
Ansøgning med relevante bilag sendes til: ansoegning(at)ffeonline.dk, att. Bent Søholt Rasmussen.
Ansøgningsfrist: 23. november 2020. Samtaler forventes gennemført i uge 49/50.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Faarevejle Friskole
Skjoldsvej 5