Har du lyst til at blive en del af en idrætsefterskole i rivende udvikling?

Fysik/kemi, fransk eller tysk, fodbold, spring

Vi udvider elevtallet fra 120 til 143 efter sommerferien, og søger derfor to efterskolelærere på fuld tid.

Du bliver en del af en efterskole, hvor vi arbejder ud fra fælles værdier, og ud fra vores motto om at turde prøve, og prøve igen.

Vi søger to lærere der sammen kan dække følgende fagområde:

• Fysik/kemi, fransk eller tysk
  • Fodbold, fællesgymnastik og spring
  • … meget gerne kan byde ind på outdoor

Vi forestiller os, at du er læreruddannet med linjefag i de boglige fag og er klar på at skulle undervise i 10. klasse. Du skal være faglig ambitiøs, have et godt overblik og selvfølgelig have et godt øje for miljøet i klassen.

Er du fodboldlæreren, skal du sammen med de øvrige fodboldlærere indgå i fodboldteamet, og først og fremmest være med hos fodbolddrengene. Vi forventer at du har en relevant fodboldbaggrund og en træneruddannelse.

I fodbold arbejder vi ud fra ord som udvikling, sammenhold og spilleglæde. At blive bedre og udvikle sig skal følges med spilleglæde og evnen til at stå sammen som hold.

Er du til gymnastik skal du være en del af vores gymnastikteam. I har samme alle 143 elever til fællesgymnastik. Der er desuden mulighed for at blive en del af linjefaget spring/trampolin, hvor du kan blive en del af vores springteam.

Fællesgymnastik for alle elever er en stor del af efterskolen. Formålet er at styrke de kropslige kompetencer, samtidig med at alle elever får en oplevelse af at være en vigtig del af det store fællesskab. Du skal kunne byde aktivt ind med både energi og spændende koreografier og kunne være med til at ramme eleverne på deres niveau. Du skal have en gymnastikbaggrund. Du bliver en del af gymnastikteamet på skolen og elevholdets mange gymnastikopvisninger - og alt det praktiske der følger med.

Hvis du derudover kan supplere vores outdoorlinje med gode ideer og sparring og kan byde ind med aktiviteter i linjefaget, så vi vil det bestemt heller ikke være dårligt.

Som underviser skal du brænde for dit fag og samtidig være med til at se skolen som en helhed. Udover undervisningen vil du være en aktiv del af hele fællesskabet og efterskolelivet, med alt hvad det indebærer.

Du er tydelig som underviser, har undervisningserfaring med større grupper og er faglig skarp. Vi forventer at du byder aktivt ind i en til tider hektisk hverdag, og at du sætter dit præg med kreative input.

Du bliver kontaktlærer for 8-9 elever. Som kontaktlæreren følger du dine elever gennem hele skoleåret, og du har den primære forældrekontakt.

Stillingen indeholder både aften- og weekendvagter, så du skal kunne trives med skiftende arbejdstider - men først og fremmest skal du kunne se dig selv som en aktiv del af hele efterskolelivet med alle dets forskellige facetter.

Ansøgningsfristen er søndag den 18. april 2021. Der vil være samtaler mandag den 26. april i løbet af eftermiddagen.

Din ansøgning skal både indeholde CV, relevante bilag og gerne referencer. Ansøgningen modtages kun på vores ansøgningsportal, https://efterskole.nu/job

I forbindelse med at du sender din ansøgning, bliver du bedt om at svare på enkelte videospørgsmål.

Har du brug for yderlige oplysninger, kan du velkommen til at ringe og snakke med viceforstander Lars Allerup Jacobsen, tlf. 40175180. Du er også meget velkommen til at komme forbi til en snak og få en rundvisning på skolen.

Når du sender din ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi må behandle dine data, læs evt. mere på https://efterskole.nu/data

Stillingen er fra den 1/8 2021. Løn og ansættelsesforhold efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Du kan læse meget mere om efterskolen og de forskellige fag på vores website www.efterskole.nu

Vestsjællands Idrætsefterskole
Vinde Helsingevej 41