Efterskolen Epos, beliggende i Fynshav på den naturskønne ø Als, søger en ny forstander. Skolens nuværende forstander, der har startet skolen, ønsker at skifte rolle til lærer, for at kunne fordybe sig mere i den unikke pædagogik, som skolen er kendt for.
På Efterskolen Epos anvendes rollespil og simulationer som en integreret del af den faglige undervisning. En væsentlig del af undervisningen foregår som tværfaglige temaforløb/læringsrollespil. Her har eleverne gode muligheder for at træne deres samarbejds- og problemløsningsfærdigheder samtidig med, at de udvikler sig fagligt.
P.t. er der 62 elever og godt en snes ansatte. Elevtallet er for tiden voksende, og skolen har fuldt hus (72 elever) til den kommende årgang.

Stillingen
Det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Efterskolen Epos. Herunder skolens økonomiske resultat. Endvidere skal forstanderen fastholde og videreudvikle Efterskolen Epos position som en kendt, respekteret, kulturbærende og innovativ skole inden for sit felt i Danmark.

Personen
Du skal helst være uddannet inden for skole/læringsmiljøet/efterskoleverdenen suppleret med en lederuddannelse og have erfaring med ledelse. Forstanderen, der skal være en kreativ, udviklingsorienteret samlende person, forventes at være vedholdende og god til at kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.

Øvrigt
Løn i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt i fortrolighed partner, konsulent Preben Svendsen på tlf. 40441493.
Spørgsmål i øvrigt om skolen og forholdene kan rettes til skolens konstituerede forstander fra august Tue Thinggaard tlf. 50304181, forstander og grundlægger Mathias Granum tlf. 50545467 eller bestyrelsesformanden Mikkel Rode tlf. 26220042.

Ansøgning og mere information
Konsulentfirmaet Lohff Management Consultants A/S medvirker ved ansættelsen. Gå ind på www.lohff.dk og læs mere om stillingen og om hvordan du søger stillingen.

Efterskolen Epos
Færgevej 5