Dansk- og madkundskabslærer søges, evt. mulighed for souscheffunktion

”Vores børn og unge går fremtiden i møde med menneskelig dannelse og med gode innovative, faglige og sociale kompetencer”. Sådan lyder skolens vision.  Vil du være med til at virkeliggøre den?
Her er der plads til, at du kan udfolde dig som lærer, med det du brænder for. Lærerne har stor medbestemmelse, og der er ikke langt fra tanke til handling.

Vi søger en lærer, som kan undervise vores yngste elever i dansk og gerne i engelsk og matematik, samt undervise i madkundskab på alle klassetrin, og føre vores kommende 8. klasse til prøve. Det er vigtigt, at du har faglig bredde.

Blåbjerg Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Vi har et levende fællesskab, hvor nærvær, udfordringer, fællesskab og faglighed er vigtige værdier.

Vi lægger vægt på at give børnene en engageret og varieret undervisning. Udover skoleårets normale uger har vi en del anderledes uger med plads til faglig fordybelse, lejrskole mm.

Skolen ledes værdibaseret, og det er vigtigt, at du har mod på selvledelse og samarbejde baseret på skolens værdier.

Du kan læse og opleve meget mere om vores skole på vores facebookside og www.blaabjergfriskole.dk

Ansøgningsfristen er fredag d. 17. juli 2020.
Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 20. juli 2020 fra kl. 10.00.
Ansættelse snarest muligt.

Der er tale om en fuldtidsstilling, men en lavere ansættelsesgrad kan også aftales. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger hos skoleleder Frands Bruun på 3064 6015.
Ansøgningen og relevante bilag sendes pr. mail til skolen(at)bfri.dk

Blåbjerg Friskole
Klintingvej 170, Stausø