Efterskoleleder

til Midtfyns Efterskole, Sdr. Nærå Friskole og Børnehus søges

Vi er en traditionsrig, kombineret fri- og efterskole med børnehus, som søger en efterskoleleder til at indgå i vores ledelsesteam bestående af en børnehusleder, en friskoleleder, en efterskoleleder, samt en forstander.

Vi er et ambitiøst ledelsesteam, som i et tæt samarbejde vægter ligeværdighed, troværdighed og åbenhed. Vi sparrer om dagligdagen og finder løsninger.

Sammen med skolens bestyrelse, og et meget engageret personale, er vi i gang med en stærk udvikling af vores mangfoldige skole. Omdrejningspunktet er vores grundtvig-koldske værdigrundlag, som bærer os igennem hverdagen.
Du brænder for de frie skoler, og kan med et stort hjerte omsætte værdierne til praksis i samarbejde med personalet. Du begejstres i en organisation, der gør sig umage for at undgå at putte mennesker i kasser. Du kan lide at gå foran i pædagogiske forandringsprocesser og ikke mindst i forankringen af dem, og derigennem skabe medejerskab.

Du er også en person som sprudler, har energi og godt humør, og det er en fordel hvis du har erfaring fra efterskoleverdenen, og som ikke er bange for at gå og stå forrest både i dagligdagen og til arrangementer. Du skal være med til at gøre os synlige i efterskolelandskabet.

Ud fra ovenstående grundværdier varetager du den daglige ledelse af efterskolen, og herunder bl.a.

• Pædagogisk udvikling
  • Det administrative
  • Personaleledelse
  • Samarbejde omkring årsplanlægning
  • Undervisning, som enten kunne være gymnastik, musik eller??
  •

Ja, i det hele taget har stafetten og får dagligdagen til at blive en god oplevelse for ansatte og efterskoleelever.

Ansøgningen sendes i en samlet fil på mail: ansoegning(at)1858.dk
Ansøgningsfrist: 8. november.
Samtaler forventes gennemført i uge 46/47.
Stillingen er til besættelse 1. januar. 2021 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger og aftale om evt. besøg kan ske ved henvendelse til forstander Mikael Wortmann på 6599 1144.

Alle ansøgninger behandles af ansættelsesudvalget med diskretion.
Ansættelse sker i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019
Har du ikke hørt noget fra os senest 1. december, er stillingen besat til anden side.

Midtfyns Efterskole, Sdr. Nærå Friskole og Børnehus
Torpegårdsvej 19