fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Vrigsted Efterskole

Vi søger efterskolelærere, der med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne brænder for efterskoleformen.

Du har hjertet på rette sted og brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til at dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Vi har to fuldtidsstillinger pr. 1. august 2021 og et barselvikariat med tidsbegrænset ansættelse fra 1. august 2021 til 30. juni 2022

Fag: Fysik/kemi, tysk, engelsk, matematik, gymnastik og outdoor

Derudover kan performance, sport, musik være af interesse. Skriv endelig hvad du ellers brænder for at undervise i.

Aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen selvfølgelig en vigtig del af jobbet sammen alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.

Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 111 elever og bliver en del af en energisk og engageret flok af 27 kolleger, der er ambitiøse, positive og udviklingsorienterede, Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale.

Vrigsted Efterskole er en ordblindeefterskole for elever i læse- og stave- og/eller matematikvanskeligheder i 8., 9. og 10. kl. Computere og håndholdt læseteknologi bruges som læse- og skriveværktøj for ordblinde, og læse- og skriveteknologi er integreret i alle fag og aktiviteter. Der er fokus på elevernes kommende ungdomsuddannelse, og vi samarbejder med mange uddannelsessteder.

Vi ser det som en styrke, at kolleger deltager i kurser og efteruddannelse, og synes, at vi har et spændende pædagogisk miljø i udvikling.

Skolens hverdag er præget af aktiviteter og læring, og vi har gode faciliteter, bl.a. et nyt naturfagshus med masser af udstyr.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Central Organisation.  Se vores hjemmeside www.vrigsted-efterskole.dk

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Kirsten Weile på tlf. 21705504 eller viceforstander Britta Brigsted på tlf. 23476933.

Ansøgningsfrist 23. april 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 16 og 17. Ansøgningen sendes elektronisk til kontoret(at)vrigsted-efterskole.dk, mærket ”ansøgning lærer”.

 

Kontaktinformation:

Vrigsted Efterskole
Overvej 12
Vrigsted
7140 Stouby


Tilføjet:

6. april 2021


Ansøgningsfrist:

23. april 2021
 

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12