Lærer til Hedegård Friskole, Give

Vi søger fra november 2021 eller tidligere en ny kollega, som kan varetage undervisning i bl.a. dansk og klasselærerfunktion i indskolingen og engelsk på mellemtrinnet.

Der er tale om en fast stilling med en BG på 0,85-1,0 efter aftale. Vi forestiller os, at du er fagligt velfunderet og kommer med ansvar, pondus, energi og stabilitet.

Udover DANSK og ENGELSK skal du helst kunne tilbyde undervisning i 2-3 andre almindelige skolefag, meget gerne begynder-TYSK eller MUSIK. Få timer i billedkunst er også en mulighed.Undervisning i andre skolefag og støtteaktiviteter kan senere komme på tale.

Vi tilbyder en attraktiv stilling på en 60 år gammel skole i en moderne udvikling, en spændende og dynamisk arbejdsplads, tillidsfulde og rare elever, engagerede kolleger, bestyrelse og forældre, gode ansættelsesforhold, et stærkt værdigrundlag og en udfordrende dagligdag. Hos os sættes der fokus på trivsel og læring, fællesskab, samvær, udvikling af livsmod og -glæde samt tilværelsesrobusthed.

På Hedegård Friskole har vi alle fokus på opgavestyring med grundighed og højt engagement, så enhver opgave løses så godt som muligt. Vi har brug for en ny kollega, som aktivt, initiativrigt og med et personligt overskud vil være med til at videreudvikle denne spændende arbejdsplads, og som kan se nogle personlige perspektiver i at være med til dette.

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Vi skal modtage din ansøgning (med relevante bilag i pdf)

snarest muligt og senest d.  23. september 2021

Samtaler forventes afholdt 28. sept. fra kl. 17.00 (der indkaldes telefonisk)

Kontakt evt. skoleleder Kaj Risager eller viceleder Karin Rasmussen for nærmere oplysninger.

Hedegaard Friskole, Hedegårdvej 51, 7323 Give. Tlf 75 73 13 99 adm(at)hedegaard-friskole.dk

Hedegård Friskole er grundlagt i 1961. Skolen er en Grundtvig-koldsk friskole med børn fra børnehaveklassen til og med 8. kl. På ”Fællesskabets Skole” er rummelighed, trivsel og forældresamarbejde vigtige mærkesager.

Hedegård Friskole
Hedegårdvej 51