fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Nordskovens Friskole søger skoleleder, der brænder for friskoleværdier og specialundervisning. Genopslag.

Hvem er vi
Nordskovens Friskole er en lille Grundtvig-Koldsk friskole fra 1861 beliggende i skønne, grønne omgivelser på Midtfyn. Vi er certificeret profilskole for specialundervisning. 

Vi er en mangfoldig skole, der rummer specialundervisningselever fra 0.-10. klasse med forskelligartede forudsætninger, heriblandt generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder, udviklings- og tilknytningsforstyrrelser. 

Vi underviser på tværs af flere klassetrin med den enkelte elevs faglige forudsætninger for øje. Fordelingsgrundlaget afgøres af kognitive, emotionelle og sociale forudsætninger. 

Vi har et kompetent og engageret personale, der er meget optaget af elevernes faglige, sociale og personlige udvikling. Eleverne bliver mødt med en mentaliseringsbaseret pædagogisk tilgang, hvor vi er anerkendende, nysgerrige og tålmodige. 

Vi undervisningsdifferentierer dagligt i et bredt spænd, hvilket bl.a. lykkes på grund af vores høje normering. 

Hvem er du
Vi søger en synlig skoleleder, gerne med ledelseserfaring, der prioriterer både administrativ- og pædagogisk ledelse højt. Du er den naturlige leder, som trives med at gå forrest som vores fyrtårn, der kan navigeres efter. Du kan samtidig give plads til dialog, så der sikres medindflydelse og ejerskab. Vi ønsker, at du leder skolen med respekt for de eksisterende strukturer, friskoletraditioner og værdier vi har, men også bidrager med nye ideer. 

At bidrage til et rummeligt og varmt arbejdsmiljø er en selvfølgelighed hos os. Vi ønsker, at du har lysten til at udnytte og udvikle vores kompetencer og ressourcer bedst muligt. Du kan se dig selv som sparringspartner og have stor interesse i pædagogisk ledelse. 

Vi ser gerne, at du har specialpædagogisk viden samt stærke relationelle kompetencer. Du kan træde til i hverdagen, når der er brug for en ekstra hånd. 

Du har økonomisk forståelse og overblik. Det er dig, der i tæt samarbejde med det administrative personale og bestyrelsen, planlægger og følger strategien for drift og økonomi. 

Det formelle
Stillingen er på 100 %. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.
Vi forventer, at du orienterer dig på skolens hjemmeside www.nordskovensfriskole.dk og har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsesformand Benedikte Krogh Holck Christensen: benedikte1967(at)icloud.com 
Ansøgningen og relevant dokumentation sendes i pdf format til: benedikte1967(at)icloud.com (Mærket: ’Ansøgning’) 
Ansøgningsfrist 25. januar 2022
Samtale d. 31/1 2022

 

Kontaktinformation:

Nordskovens Friskole
Hedebovej 46
Palleshave
5750 Ringe


Tilføjet:

3. januar 2022


Ansøgningsfrist:

25. januar 2022

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12