Nyborg Friskole søger lærer

En af vores dygtige musik- og sproglærere har op til sommerferien fundet sit drømmejob. Vi søger derfor en udskolingslærer, der brænder for dansk, engelsk, kulturfag, og ikke mindst musik – musikken er til morgenbånd, indskolingen og som valgfag i 7. og 8. klasse.

Vi kan tilbyde dig en friskole med en årelang tradition for at lade trivsel gå hånd i hånd med det at lære. Vi ved, hvor vigtigt det er at give børnene et alsidigt, åbent og nysgerrigt verdensbillede samt en stor tro på eget værd. Vi tror på, at mangfoldigheden styrkes i kreative og forpligtigende fællesskaber. Vi skaber børn, der både er rodfæstede, glade, kloge, livsduelige, og som vil kunne navigere i alt det, livet byder dem.

Du skal varetage opgaven sammen med dygtige, sjove og varme kolleger. Vi har Fyns bedste lærerværelse, der både lytter, støtter og løfter i flok.

Vi vægter ansøgere, der har ambitioner på deres fags vegne, og som ved, at den gode læringssituation skabes af læreren. En lærer der har fokus på anerkendende relationer, differentieret og kreativ undervisning, høj faglighed, klasseledelse og samarbejdet med sine kolleger.

Vi søger mennesker, der er nysgerrige på andres kompetencer og holdninger, og som altid leder efter den positive tilgangsvinkel i omgangen med livets dejlige mærkværdigheder.

Vi skaber skole nedefra, i det ligeværdige møde mellem forældre, medarbejdere, elever, bestyrelse og ledelse.

Vi ser på intention før resultat. Vi er anerkendende og åbne i vores kommunikation. Alle har noget at bidrage med - derfor lytter vi, før vi handler.

Vi er ikke fejlfri - her er det tilladt at tage fejl, og vi lærer af det sammen :-)

Stilingen er en fastansættelse på fuld tid, og med opstart senest til 1. oktober 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos skoleleder Thomas Kjær Nielsen på 60598575.

Du er velkommen til at besøge os.

Yderligere oplysninger om skolen kan derudover hentes på hjemmesiden www.nyborgfriskole.dk

Ansøgningen sendes til Nyborg Friskole på: kontor(at)nyborgfriskole.dk så den er skolen i hænde senest onsdag d. 25. august 2021 til middag.

Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart derefter.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet, LC – samt organisationsaftale for lærere ved frie skoler. Lærere ved Nyborg Friskole får udover den overenskomstmæssige løn et særligt tillæg.

Nyborg Friskole er en fri grundskole oprettet i 1996.
Vi tror på, at trivsel og gode relationer til hinanden er blandt de vigtigste forudsætninger for læring, og derfor arbejder vi hårdt og målrettet på at udvikle vores pædagogiske og læringsmæssige praksis på en sådan måde, at den understøtter og bygger på skolens værdier og gensidige forventninger om samarbejde.

Skolen har 350 børn og elever fordelt på: En førskole-børnehave med 23 børn · Et spor i Børnemiljøet (0.- 6. klasse) · 2-3 spor i Ungemiljøet (7. – 9. klasse), der også indeholder AUT (Andet Undervisningstilbud).

Nyborg Friskole
Tværvej 9