fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Søger to efterskolelærere til dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi, naturfag og linjefagene outdoor, springgymnastik og sport

Stillingerne er på fuld tid med ansættelse pr. 1. august 2023

Vi søger lærere med læreruddannelse, gerne med viden om ordblindhed, med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne. Du brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til at dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Du kan tilbyde undervisning i to eller flere af grundfagene dansk, engelsk, matematik i springgymnastik, og et af linjefagene outdoor, sport eller springgymnastik.
Efterskolelæreren underviser i mindst to boglige fag og mindst et af vores linjefag.
Aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen er en vigtig del af jobbet sammen alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.
Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 111 elever og 27 kolleger. Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale.

Vrigsted Efterskole er for elever i læse- og stave- og/eller matematikvanskeligheder i 8., 9. og 10. kl. Computere og håndholdt læseteknologi bruges som læse- og skriveværktøj for ordblinde, og læse- og skriveteknologi er integreret i alle fag og aktiviteter. Der er fokus på elevernes kommende ungdomsuddannelse, og vi samarbejder med mange uddannelsessteder.
Vi ser det som en styrke, at kolleger deltager i kurser og efteruddannelse, og synes, at vi har et spændende pædagogisk miljø i udvikling.
Skolens hverdag er præget af aktiviteter og læring, og vi har gode faciliteter.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Central Organisation. Vores værdigrundlag, indholdsplan og andre gode informationer kan du læse på vores hjemmeside: www.vrigsted-efterskole.dk

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Kirsten Weile på tlf. 21705504 eller viceforstander Britta Brigsted på tlf. 23476933.

Ansøgningsfrist d. 16. juni 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 19. juni 2023..
Ansøgningen sendes elektronisk til ansoegning(at)vrigsted-efterskole.dk, mærket ”ansøgning lærer”.

 

 

Kontaktinformation:


Vrigsted Efterskole
Overvej 12
7140 StoubyTilføjet:

26. maj 2023


Ansøgningsfrist:

16. juni 2023

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12