fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Vejen Friskole og Børnehave søger ny viceskoleleder

Brænder du for det Grundtvig/koldske skole – og menneskesyn? Banker dit hjerte for arbejdet med børn og deres udvikling? Er du passioneret omkring trivsels- og inklusionsarbejde? Og er du leder med flair for planlægning og struktur?

Så er det måske dig vi søger som vores nye viceskoleleder til at træde ind i vores nyetablerede ledelsesteam, hvor du sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for at videreudvikle Vejen Friskole, så vi som skole står endnu stærkere nu og i fremtiden.

Vi er en et-sporet friskole med ca. 190 børn fordelt på 0.-9. kl., en tilknyttet SFO samt ca. 60 børn i børnehaven. Vores værdigrundlag udspringer af det Grundtvig/koldske skole- og menneskesyn. Skolen har flotte rammer og en sund økonomi. Vi har egen musikskole og adgang til sportshal ved siden af skolen. Alle klasser er på en årlig lejrskole. Vi vægter traditioner såsom morgensang og fortælling, teateruger, motionsdøgn og julemarked.

Som friskole har vi frihed til at drive skole på den måde, vi mener er den bedste. Denne frihed forpligter, og vi ønsker med en udvidelse af lederteamet at skærpe blikket endnu mere på, hvordan vi bliver bedre til at drive en allerede veldrevet skole. Derfor søger vi en viceskoleleder, som i tæt samarbejde med skolens øvrige ledelse (skoleleder og børnehaveleder) skal være med til at sikre friskolens videre udvikling.

Vi er en lille enhed, hvor der er kort vej fra idé til handling. Vi har en engageret og værdsat personalegruppe, som gerne giver dét ekstra, der skal til for at få undervisningen og skoledagen til at lykkes. Du bliver en del af et nyt ledelsesteam, hvor du kan få indflydelse på dine ansvarsområder.

Din profil
Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring fra en fri grundskole eller en efterskole, men det er ikke et krav. Du kan genkende dig selv i det Grundtvig/koldske skole- og menneskesyn. Du har et empatisk og anerkendende menneskesyn, men du kan også være tydelig og vedholdende.
Du har flair for planlægning og struktur, og du kan bevare overblikket i en varieret skoledag.
Du har erfaringer med og indsigt i trivsels- og inklusionsarbejde og vil gerne stå i spidsen for den samlede trivsels- og inklusionsindsats på Vejen Friskole og Børnehave. Du har forståelse på hverdagen på en mindre skole kræver fleksibilitet fra alle ansatte, og du er parat til at tilbyde din arbejdskraft dér hvor det er påkrævet. Fx. ved at forestå en undervisningstime når nødvendigt.

Ansvarsområder
Pædagogisk ledelse
Skema og arbejdstid
Sygemeldinger og vikardækning
Inklusionsarbejde, herunder at søge SPS-midler
Trivselsarbejde, herunder samarbejde med PPR

Rekrutteringsproces
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, eller få en rundvisning på skolen, kan du rette henvendelse til skoleleder Jens Søndergaard på 93 87 27 86 eller til formand for bestyrelsen Jacob Damgaard Schmidt på 23 89 64 61.

Den samlede ansøgning inkl. relevante bilag sendes som en samlet pdf-fil js(at)vejenfriskole.dk.
Ansøgningsfristen er den 5. november kl 12.00

Ansættelsessamtalerne foregår i to runder.

Første samtalerunde foregår den 16. november fra kl 17.00
Anden samtalerunde er den 23. november fra kl. 17.00

Der vil efter aftale blive trukket referencer forud for 2. samtale.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Tiltrædelse: den 1. januar 2022 eller snarest derefter.

 

Kontaktinformation:

Vejen Friskole og Børnehave
Læborgvej 14
6600 Vejen


Tilføjet:

5. oktober 2021


Ansøgningsfrist:

5. november 2021 kl. 12.00

info

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12