fjern søgeboks

Vejle Friskole søger ny skoleleder

Vores skoleleder går på pension, så her står vi nu og rækker ud efter lige præcis dig til at lede vores dejlige friskole videre.

Det er vigtigt for os, at du vil værne om friskoletanken og at du samtidig tør udfordre den, når fortidens ideer og tiltag ikke rimer på nutidens skole. Vi ønsker os, at du er en holdspiller, der bygger videre på skolens gode udvikling og værdier og sætter fællesskabet før egne personlige mål.

Vejle Friskole ligger i midten af byen, omkranset af skoven og med højt til himlen. Vi er 206 børn og alle deres voksne, som glæder os til, at du kommer og sætter dit præg på den fælles kultur på Vejle Friskole. Vi skal også i fremtiden være det attraktive skoletilbud i Vejle, som rummer forskellige børn og giver plads til at fordybe sig i både det praktisk-musiske og det boglige. Vi vil fortsat lave kvalitetsundervisning med både proces og produkt som mål samtidig med, at vi altid har tid til at sætte plaster på det barn, der har brug for en voksen.

Vi pejler efter et børnesyn, hvor alle gør det så godt, de kan og hvor vi sammen løfter hinanden. Vi er gode til at styrke børnene gennem relationsarbejdet og vi ved, at forudsætningen for al udvikling er, at vi tør lave fejl sammen. Vi tror på, at alle vores kollegaer gør det godt og sammen driver vi en skole med energi, åbenhed og både hurtige og langsigtede beslutninger. Vi tror på vigtigheden af at styrke børnenes selvværd, selvtillid og selvfølelse, så de trygt kan træde ud i en omskiftelig verden med brugbare værdier og redskaber i rygsækken. 

Aktuelt fokuserer vi meget på bæredygtighed og er optagede af den sociale dimension, hvor vi udover de håndgribelige tiltag arbejder med elevernes bæredygtige dannelse under mottoet ”Håb og handling”.

På Vejle Friskole værner vi om traditionerne. Vi har i mange år haft store musicals, emneuger på tværs af alle klasser, forårskoncerter og meget andet, som du skal have lyst til at gå ind i og inspirere med nye tanker.

Du skal være med i et mangefacetteret hverdagsliv på en fri grundskole og lære os alle bedre at kende ved at deltage i undervisningen, med snakke i skolegården og hen over madpakken i frokostpausen. Samtidig går du foran, ved siden af og bagved afhængigt af, hvad lederskabet kræver. Vi forventer, at du har erfaring med undervisning og teamledelse samt har et særligt øje for børn i vanskeligheder med i rygsækken, så vi også kan bruge dig som pædagogisk sparringspartner.

Alle skolelederområderne som administration, bygningsdrift, økonomi, ventelister, personaleledelse og meget mere skal du selvfølgelig også tage hånd om – i samarbejde med viceskoleleder og sekretær, øvrige ansatte og forældre.

Kan du se dig selv i ovenstående, så kontakt bestyrelsesformand Bodil Pagh tlf. 20913780 eller viceskoleleder Bent Kyndesen tlf. 20933797 for yderligere information og rundvisning.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansøgningsfrist er mandag d. 22.04.2024 kl. 8.00. Ansøgning og CV sendes på mail vejlefriskole(at)vejlefriskole.dk Samtaler forventes afholdt d. 6. og d. 15. maj 2024.
Eksamensbevis og øvrige, relevante bilag bedes vedhæftet ansøgningen.

Kontaktinformation:

Vejle Friskole
Horsensvej 41
7100 VejleTilføjet:
13. marts 2024


Ansøgningsfrist:
22. april 2024 kl. 08.00

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12