Efterskolelærer til linjen ”Køkken og Sundhed”

pr. 1. august på Gødvad Efterskole, Silkeborg

Vi søger en underviser som primært skal varetage undervisningen for linjens elever i den sundhedsfaglige del af linjen i samarbejde med linjens fire øvrige lærere.

De unges hverdagsliv betragtes som linjens omdrejningspunkt.
Udover den praktiske undervisning i rengøring af fællesområder og køkkenets tøjvask, har linjen følgende fokus:

• Mental sundhed (trivsel, egen omsorg, fritidsaktiviteter, energiforvaltning, vaner mv.)
  • Fysisk sundhed (næringsrig mad, motion, søvn, ergonomi, kroppen, æstetik mv.)
  • Ungdomsliv (venskaber, seksualundervisning, rusmidler, festkultur, økonomi mv.)
  • Hygiejne (rengøring, rengøringsartikler, tøjvask, personlig hygiejne mv.)
  • Fysik og kemi i hverdagen
  • Dansk, matematik og engelsk med afsæt i den praktiske undervisning

Kendskab til madlavning og mod på at indgå i den daglige fremstilling af måltider er en fordel.

Du skal kunne se muligheder i at koble den praktiske undervisning sammen med undervisningen i de almene boglige fag.

Udover undervisning på linjefaget ”Køkken og Sundhed” indeholder stillingen efterskolelærerens opgaver (aftenvagter, kontaktlærerfunktion, studieture, weekendvagter mm.), samt undervisning på 1-2 valgfag (bl.a. idrætsfag, boglige fag og værkstedsfag).

Ansøgninger med diverse bilag sendes som en samlet PDF-fil til ansoeg2(at)goed.dk senest fredag 11. juni kl. 10.00.

Se hele beskrivelsen af stillingen på goed.dk/ledige-stillinger

Om Gødvad Efterskole Gødvad
Efterskole i Silkeborg henvender sig til unge med indlæringsvanskelighederog særlige behov. Skolen arbejder med en praktisk undervisning som indgangsvinkel til den boglige undervisning. Se mere om skolen på www.goed.dk

Gødvad Efterskole