fjern søgeboks

Konference og kontaktseminar Paris 2023

International konference om global dannelse, sprog og udveksling samler 110 undervisere fra 16 lande i Danmarkshuset i Paris

110 undervisere fra 16 europæiske lande mødtes i Paris for at netværke og finde samarbejdspartnere til online samarbejde, klasseudvekslinger og job-shadowing aktiviteter for undervisere.

Konferencen bød på både workshops og skolebesøg på seks parisiske skoler samt foredrag om interkulturelle kompetencer og fremmedsprog af den internationalt anerkendte professor Michael Byram (University of Durham og Sofia) samt rektor Hanne Leth Andersen (Roskilde Universitet).  

Interesseret i Erasmus+ på jeres friskole?

Er du interesseret i at vide mere om FRISKOLERNEs Erasmus+ program og hvordan I kan blive Erasmus+-akkrediteret, så kontakt Jakob Ringgaard i Friskolernes Hus på jakob(at)friskolerne.dk eller T: 62313013.
 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12