fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Netværksdag for dagtilbud og sfo 2022

Konflikthåndtering – årsager, adfærd og forståelse

Kom til netværksdag for ansatte i friskolens dagtilbud eller SFO, når FRISKOLERNE inviterer til heldagsworkshop den 6. september i Nyborg.

 

I år inviterer vi til workshop om konflikthåndtering, hvor du blandt andet introduceres til elementer fra low arousal, mentalisering og relationskomptencer.

Du får udvidet din forståelse for børnenes adfærd, og vi ser nærmere på dit eget arousalniveau, mentalseringsevne og relationskompetence som er vigtige redskaber til at håndtere konflikter.

I løbet af dagen ser vi på årsager til børnenes grundlæggende belastninger og forholdet mellem krav/forventninger samt børnenes færdigheder. Dette for at få øje på årsager til problemskabende adfærd.

Workshop og erfaringsudveksling med afsæt i din praksis

Dagen er bygget op som en workshop og veksler mellem oplæg, små refleksioner og opgaver med forskellige praktiske redskaber, som du kan anvende i hverdagen. 

Underviser er Anne-Mette Sohn, der som uddannet pædagog og cand.pæd. i pædagogisk psykologi, har stor erfaring med, hvordan konflikter i dagtilbud og SFO kan håndteres.

Se programmet her.


info
Kontakt os
Ring til Friskolernes Hus
62 61 30 13

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12