Annonce:

Magasin nr. 29 er udkommet!

TEMAET DENNE GANG: “Friskolen i lokalsamfundet”

Når fællesskab og friskole binder byen sammen. Magasinet har denne gang besøgt det lille lokalsamfund Feldballe på Djursland, hvor lokale kræfter holder byen i gang - og friskolen spiller en central rolle.

DERUDOVER byder vi i dette nummer VELKOMMEN til alle de nye friskolefamilier, der starter op på vores medlemsskoler. Læs om foreningen FRISKOLERNE og hvad det betyder for dig, at du er medlem.

TAG MED Rødding Friskole på den længe ventede lejrskole, få 10 gode råd til at kickstarte klassefællesskabet, mød tre nye friskoleinitiativer og fordyb dig i en ny håndfuld elevklummer - denne gang om at være ny på skolen.

Læs det og meget mere i Magasinet nr. 29!

Del din friskole med os andre!

På Instagram deler friskoler landet over hverdagen med sjove, skøre eller inspirerende opslag om stort og småt på deres friskole. Del selv jeres friskoleøjeblikke - brug hashtagget #friskoleliv

Hent FRISKOLENs GRATIS App

Med APP'en HAR DU ALTID MAGASINET LIGE VED HÅNDEN

Hent app'en pil

MIT ABONNEMENT

SENESTE NUMMER - læs gratis!

Iphone / Ipad

Android smartphone/tablet

Computer - klik på billedet.

ANNONCÉR I MAGASINET
GRATIS APP'S
FIND DIT NYE JOB HER!
MEDIEINFO

Magasinet Friskolen er et medlemsmagasin målrettet forældre, lærere og ansatte i friskolerne.

Debatindlæg og ideer til artikler modtages gerne.

Kontakt venligst Mie Lund Hansen, inden du påbegynder arbejdet, for at aftale omfang og form.

Kontakt magasinet FRISKOLEN
Ring til redaktøren