Annonce:

Magasin nr. 28 er udkommet!

TEMAET DENNE GANG: “Socialt ansvar”

Socialt ansvar hos fri- og privatskoler er en varm kartoffel, der har huseret i det politiske landskab i mange år. Desværre bliver debatten ofte forsimplet. Magasinet dykker denne gang ned i det flyvske begreb.

DERUDOVER KAN DU I DETTE NUMMER læse om de unges trivsel under corona, tage med på besøg på Ungdomsøen, reflektere over skældud i daginstitutioner, fordybe dig i en ny håndfuld elevklummer - denne gang om lejrskole - og nærstudere fotoserien “Mig og mit musikinstrument, hvor musikglade friskoleelever viser deres instrumenter frem og fortæller, hvorfor de holder så meget af netop deres instrument.

Læs det og meget mere i Magasinet nr. 28...

Del din friskole med os andre!

På Instagram deler friskoler landet over hverdagen med sjove, skøre eller inspirerende opslag om stort og småt på deres friskole. Del selv jeres friskoleøjeblikke - brug hashtagget #friskoleliv

Hent FRISKOLENs GRATIS App

Med APP'en HAR DU ALTID MAGASINET LIGE VED HÅNDEN

Hent app'en pil

MIT ABONNEMENT

SENESTE NUMMER - læs gratis!

Iphone / Ipad

Android smartphone/tablet

Computer - klik på billedet.

ANNONCÉR I MAGASINET
GRATIS APP'S
FIND DIT NYE JOB HER!
MEDIEINFO

Magasinet Friskolen er et medlemsmagasin målrettet forældre, lærere og ansatte i friskolerne.

Debatindlæg og ideer til artikler modtages gerne.

Kontakt venligst Mie Lund Hansen, inden du påbegynder arbejdet, for at aftale omfang og form.

Kontakt magasinet FRISKOLEN
Ring til redaktøren