Annonce:

Magasin nr. 30 er udkommet!

TEMAET DENNE GANG: “Kommunalvalget - brug din stemme”

Det er vigtigt - også for friskolernes skyld. Magasinet sætter denne gang spot på det gode samarbejde kommuner og friskoler imellem - og om hvordan valget er en god anledning til at gå i dialog med jeres lokale politikere.

DERUDOVER kan du få tre bud på det gode lederskifte  på en friskole. Tre medlemsskoler deler deres erfaringer. Du kan også blive klogere på fænomenet samsovning.

TAG MED på besøg hos Randlev Friskole og Børnehus, der bruger deres frihed til at undervise i russisk. Og FORDYB DIG i en ny håndfuld elevklummer - denne gang om at blande sig i diskussioner og debatter.

Læs det og meget mere i Magasinet nr. 30!

Del din friskole med os andre!

På Instagram deler friskoler landet over hverdagen med sjove, skøre eller inspirerende opslag om stort og småt på deres friskole. Del selv jeres friskoleøjeblikke - brug hashtagget #friskoleliv

Hent FRISKOLENs GRATIS App

Med APP'en HAR DU ALTID MAGASINET LIGE VED HÅNDEN

Hent app'en pil

MIT ABONNEMENT

SENESTE NUMMER - læs gratis!

Iphone / Ipad

Android smartphone/tablet

Computer - klik på billedet.

ANNONCÉR I MAGASINET
GRATIS APP'S
FIND DIT NYE JOB HER!
MEDIEINFO

Magasinet Friskolen er et medlemsmagasin målrettet forældre, lærere og ansatte i friskolerne.

Debatindlæg og ideer til artikler modtages gerne.

Kontakt venligst Mie Lund Hansen, inden du påbegynder arbejdet, for at aftale omfang og form.

Kontakt magasinet FRISKOLEN
Ring til redaktøren