fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

ÅBEN SKOLE

Anbefaling fra Dansk Friskoleforening vedrørende håndtering af åbent-hus-dag.
Af: Maren Skotte, kommunikationschef i FRISKOLERNE
Kategori Kurser og arrangementer , Presse og politik , Administrative nyheder
21.10.20

Grundet covid-19 pandemien vil der i år være særlige udfordringer i forbindelse med afvikling af ÅBEN SKOLE, som normalt løber af stabelen den første torsdag i november - i år den 5. november.

Det er ikke realistisk at afvikle ÅBEN SKOLE som en almindelig åbent-hus-dag.

Vi anbefaler at skele til de erfaringer, som mange efterskoler har gjort sig i forbindelse med Efterskolernes Dag den 27. september. Den lokale efterskole vil evt. kunne være til konkret inspiration på det punkt.

Vores anbefaling er derfor, at man enten gør åbent-hus dagen virtuel, lukker folk ind i mindre grupper – evt. over flere dage og med krav om tilmelding eller afvikler åbent-hus dagen som individuelle samtaler over flere dage - og efter alle corona-foreskrifterne.

Husk at gøre opmærksom på, hvordan I afvikler ÅBEN SKOLE på skolens hjemmeside, så interesserede kan få klar besked og blive betrygget i jeres håndtering af muligheden for at møde jeres skole.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12