fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Administrationskalender for friskoleledere, sekretærer og friskolebestyrelser

Administrationskalenderen for skoleåret 2020-2021 ligger nu på Friskolernes hjemmeside. Kalenderen beskriver de opgaver man kan møde på en friskoles kontor.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
02.06.20

Der er mange forskellige typer af opgaver på en friskoles kontor. Denne administrationskalender er udarbejdet som et hjælpeværktøj til skoleledere, sekretærer samt skolebestyrelsesmedlemmer, der ønsker en samlet oversigt over størstedelen af de arbejdsopgaver og indberetningsprocedurer m.v., man i en friskoles administration vil finde i løbet af et skoleår. Vi anbefaler, at skolen udbygger kalenderen ved at tilføje lokale opgave- og ansvarsfordeling mellem skoleleder, sekretær og bestyrelse. 

Kalenderen er bygget op på den administrationspraksis, der har udviklet sig de senere år, senest skoleåret 2019/20. Læsere/brugere skal derfor være opmærksomme på, at Undervisningsministeriet og andre myndigheder løbende justerer og ændrer praksis, og at nærværende administrationskalender i takt dermed ændres.

I kalenderen oplyser vi også, hvornår der sker ændringer i lønnen inden for de forskellige overenskomster samt stigning på procentreguleringen. Vær dog opmærksom på, at der forhandles nye overenskomster gældende fra 1. april 2021.

Administrationskalenderen er lagt ud på Friskolernes hjemmeside: www.friskoler.dk, hvor vi løbende opdaterer ændringer.

FIND administrationskalenderen HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12