Ansøgningsfrist for skolefrugtordningen udskudt grundet coronavirus

Landbrugsstyrelsen har grundet coronavirus udskudt ansøgningsfristen for skolefrugtordningen med seks uger.
01.04.20

Landbrugsstyrelsen har valgt at udskyde ansøgningsfristen for skolefrugtordningen med seks uger ovenpå skolelukningerne som følge af COVID-19. Den nye frist, d. 15. maj 2020, skal give skoler, kommuner og leverandører bedre mulighed for at nå at forberede deres ansøgningsskemaer, så eleverne også til næste skoleår kan få skolefrugt og –grønt i frikvartererne.

Hele pressemeddelelsen kan læses HER

Ved opfølgende spørgsmål kan man kontakte Landbrugsstyrelsens pressekontor på telefon: tlf. 41 89 25 07 eller mail: presse(at)lbst.dk.