fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Arbejdstid - afslutning af gammelt skoleår og opstart på det nye

De ansatte på skolen har krav på en opgørelse af arbejdstiden for året, der er gået samt i god tid kende arbejdstiden for det nye skoleår, der starter 1. august 2020.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
30.06.20

Om lidt afsluttes skoleåret 2019-2020 helt, og de ansatte har dermed krav på en opgørelse af arbejdstiden.

Denne opgørelse udarbejdes ved skoleårets slutning – d. 31. juli 2020 eller snarest derefter.

Vi råder skolen til, at såvel ledelsen som den ansatte via underskrift erklærer, at begge parter er enige om arbejdstidsopgørelsen.

Husk også, at de ansatte i god tid har krav på at kende arbejdstiden for det nye skoleår, der starter d. 1. august 2020 – skoleåret 2020-2021. Ligeledes anbefaler vi, at ledelsen og den ansatte underskriver arbejdstidsplanlægningen, og man på den måde erklærer, at begge parter er indforstået med næste skoleårs planlagte arbejdstid.

Find link til FRISKOLERNEs arbejdstidsplanlægningsværktøjer til såvel lærere og pædagoger, teknisk og administrative personaler her nedenfor. Værktøjerne kan også med fordel anvendes til opgørelse af arbejdstiden.

FIND VÆRKTØJERNE HER. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12