fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Arbejdstidsopgørelse

Vi råder til, at både medarbejder og skole via underskrift erklærer, at man er enige om såvel arbejdstidsopgørelse for det forgangne skoleår som arbejdstidsplanlægningen for det kommende skoleår. Læs mere her.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
09.06.21

Om lidt afsluttes skoleåret 2020-2021, og de ansatte har dermed krav på en opgørelse af arbejdstiden. Denne opgørelse udarbejdes ved skoleårets slutning, dvs. den 31. juli 2021 eller snarest derefter. Vi råder skolen til at såvel ledelsen som den ansatte via underskrift erklærer, at begge parter er enige om arbejdstidsopgørelsen.

Husk også at de ansatte i god tid har krav på at kende arbejdstiden for det nye skoleår, der starter d. 1. august 2021 – altså skoleåret 2021-2022. Ligeledes anbefaler vi, at ledelsen og den ansatte underskriver arbejdstidsplanlægningen, og man på den måde erklærer, at begge parter er indforståede med næste skoleårs planlagte arbejdstid.

FIND LINK til Friskolernes arbejdstidsplanlægningsværktøjer til såvel lærere og pædagoger, teknisk og administrative personaler HER. Værktøjerne kan også med fordel anvendes til opgørelse af arbejdstiden.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12