Bekendtgørelse om aflysning af folkeskolens prøver samt regler for uddannelsesparathedsvurdering 2021

Børne- og Undervisningsministeriet har udstedt bekendtgørelse om aflysning af folkeskolens prøver samt udsendt information om midlertidige regler vedrørende uddannelsesparathedsvurdering 2021.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
07.04.21

Børne- og Undervisningsministeriet har udstedt Bekendtgørelse nr. 515 af 24. marts 2021 om aflysning af folkeskolens prøver i prøveterminen maj/juni 2021 og andre midlertidige foranstaltninger som led i forebyggelsen og afhjælpningen i forbindelse med covid-19.

Denne vejledning til skolerne om bekendtgørelsen udfolder de gældende regler om aflysning af folkeskolens prøver i prøveterminen maj/juni 2021.

I orienteringsbrevet om de midlertidige regler for elevernes uddannelsesparathedsvurdering (UPV) er der information vedrørende parathedsvurderingen i sommeren 2021.