fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

BOGUDGIVELSE FRA FRIRUMMET: BLEV DU KLOGERE?

I dag udkommer bogen 'Blev du klogere?'. Den er skrevet af Journalist Cathrine Gyldensted, som har undersøgt potentialet i initiativet Frirummet - en ny debatform, der udfordrer de traditionelle rammer for politisk debat og har til formål at styrke den demokratiske samtale mellem borgere og folkevalgte.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
20.11.20

Hvor ofte bliver du egentlig klogere at af overvære en politisk debat? Og hvor vedkommende er den? De senere år er megen politisk debat blevet til konfliktunderholdning. Unge trækker sig fra den offentlige samtale, og mange kan ikke håndtere at være i konflikt. Men hvad nu hvis det var legitimt at udtrykke tvivl? Hvad nu hvis debattørerne blev tvunget til at sætte sig i modpartens sted? Hvad nu hvis det var okay, at vi ikke bliver enige? Og hvad hvis du som tilhører til en debat skulle bidrage med løsningsforslag?

Journalist Cathrine Gyldensted har undersøgt potentialet i initiativet Frirummet, en ny debatform, der udfordrer de traditionelle rammer for politisk debat og har til formål at styrke den demokratiske samtale mellem borgere og folkevalgte. Det er blevet til bogen 'Blev du klogere?'

'Blev du klogere?' udgives på Forlaget Højskolerne og kan købes HER.

 

LÆS MERE HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12