Brev til forældre vedrørende Corona-anbefalinger

Fra Børne- og Undervisningsministeriet
Kategori Presse og politik , Administrative nyheder
24.09.20

Børne- og undervisningminister Pernielle Rosenkrantz-Theil har udsendt et brev til landets skoleledelser med ønske om at dele et forældrebrev evdrørende de nye anbefalinger for social kontakt i forbindelse med COVID-19.
Det skyldes, at smittetrykket igen øges i Danmark og ikke mindst blandt børn og unge.

I brevet til forældrene står bl.a.:

»Du bør aflyse eller melde afbud til alle sociale arrangementer i forbindelse med skole, fritidstilbud og ungdomsuddannelser. Anbefalingen fra myndighederne om at aflyse sociale arrangementer gælder dels private arrangementer, der ikke er arrangeret af institutionen eller skolen, som for eksempel klassefester, fælles fødselsdage, fælles forældrearrangementer, som ofte er arrangeret af forældre eller eleverne selv. Dels gælder det sociale arrangementer eller arrangementer i forbindelse med skoledagen eller uden for almindelig skoletid fx klassefester, fælles morgenmad, lejrskoler og studieture. Tiltagene gælder indtil videre til den 4. oktober 2020«.

Læs brevet til alle forældre til børn i grundskolen

Læs ministeriets appel til landets grundskoleledere