fjern søgeboks

Dagtilbud: evaluering af arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan

EVA har udarbejdet et materiale, der kan inspirere og understøtte jeres skriftlige evaluering af arbejdet med den pædagogiske læreplan. Den skriftlige evaluering skal være udarbejdet senest 1. marts. Læs mere her.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration
22.01.21

Senest 1. marts skal dagtilbud have udarbejdet en skriftlig evaluering af arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan. Det er første gang denne type evaluering skal udarbejdes, og den kommer som et naturligt led i forlængelse af indførslen af de styrkede pædagogiske læreplaner fra 2018.

Til formålet har EVA for Børne- og Undervisningsministeriet udarbejdet et materiale, som netop er lanceret. Materialet kan findes HER.

 

"Skabelonen indeholder en række spørgsmål, som kan inspirere og under­støtte jeres skriftlige evaluering af arbejdet med den pædagogiske læreplan. Spørgsmålene afspejler de lovmæssige krav til evalueringen. I kan desuden finde spørgsmål, som kan støtte jeres evalueringsproces samt jeres fremadrettede arbejde med løbende at revidere den skriftlige pædagogiske læreplan. Skabelonen er i Word format, så I kan skrive og indsætte billeder direkte i den."

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12