fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Dagtilbud – og arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan

På daginstitutionerne rundt omkring i landet arbejdes der på fuld tryk med at beskrive indholdet af den pædagogiske læreplan og dermed de seks læreplanstemaer.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
20.09.19

Fra sommeren 2018 og frem har daginstitutionerne to år til at indføre intentionerne i den styrkede pædagogiske læreplan.

Vi har tidligere henvist til forskelligt inspirationsmateriale, som kan benyttes i forbindelse med arbejdet. Det gælder bl.a. Danmarks Evalueringsinstitut (EVA), som kan findes HER.

EVAs hjemmeside er der også meget andet inspiration at hente i forbindelse med dagtilbudsområdet.

Endvidere er der også en lang række brugbare materialer at finde på emu.dk. HER kan man fx nemt og overskueligt få et overblik over de væsentligste områder inden for den styrkede pædagogiske læreplan.

Overskriften, ’Den styrkede pædagogiske læreplan’, har undertitlerne: En pædagogisk læreplan / Evaluerende pædagogisk praksis  / Pædagogisk ledelse / Det åbne dagtilbud / Tværfagligt samarbejde.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12